• Korting Pretpark

Parc Asterix korting 2019

Op zoek naar Parc Asterix korting? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Parc Asterix, het Asterix en Obelix park van Frankrijk. Betaal nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga nu goedkoop naar Parc Asterix in Frankrijk.

Veiling Parc Asterix

Via de veiling kun je nu meebieden op een goedkoop dagje Parc Asterix. Met een beetje geluk scoor je flinke korting op je dagje uit. Nu bij Vakantieveilingen:

Goedkope tickets Parc Asterix

Via Dagtickets.nl koop je snel en makkelijk goedkope tickets voor een dagje Parc Asterix. Je krijgt nu maar liefst 10% korting en hoeft bovendien niet in de wachtrij bij de kassa te gaan staan. Je betaalt gemakkelijk online, via Ideal, en krijgt de tickets meteen in je mailbox. Bovendien betaal je geen extra kosten, zoals reaerveringskosten!

Parc Asterix

Parc Asterix is de naam van een Frans attractiepark in Plailly, een stad die ongeveer 35 kilometer ten noorden van Parijs ligt. Het attractiepark is volledig gebaseerd op de stripverhalen over Asterix en Obelix, geschreven en getekend door Albert Uderzo en René Goscinny. Het park bestaat niet alleen uit een pretpark, maar ook uit een themahotel. Wil je meerdere dagen naar Parc Asterix, dan kun je in het bijbehorende hotel verblijven.

Parc Asterix: een populair familiepark

Parc Asterix is minder bekend dan Disneyland Parijs, dat in de buurt ligt van het park, maar dit betekent zeker niet dat het park niet populair is. De bezoekersaantallen van het park zijn te vergelijken met de bezoekersaantallen van Disneyland Parijs en dit is opvallend, zeker omdat Parc Asterix alleen geopend is van april tot en met november. Wil je een dagje naar Parc Asterix met het gezin, dan moet je dit dus zeker voor november doen.

Attracties en shows van Parc Asterix

Parc Asterix heeft verschillende soorten attracties. Zo vind je op het terrein van het park onder andere zeven achtbanen, waaronder een 33 meter hoge achtbaan die een snelheid van 80 kilometer per uur bereikt. Het is een van de langste houten achtbanen van Europa, die zeker de moeite waard is voor mensen die niet bang zijn voor hoge en harde achtbanen. Voor kleinere kinderen is er ook meer dan genoeg te doen in het themapark. Naast de zeven achtbanen, zijn er namelijk ook attracties voor jongere bezoekers te vinden op het terrein van Parc Asterix. Enkele van deze attracties betreffen waterattracties, die vooral in de warme zomermaanden erg populair zijn.

Parc Asterix staat niet alleen bekend om de vele attracties in het park, maar ook om de shows die je in het familiepark kunt bewonderen. Zo kun je tijdens je bezoek aan het familiepark niet alleen een show met dolfijnen bewonderen, maar ook een stuntshow.

Entreeprijzen Parc Asterix

Kinderen tot 3 jaar oud: gratis.
Kinderen van 3 tot en met 12 jaar oud: 38 euro.
Kinderen vanaf 12 jaar oud: 47 euro.
Volwassenen: 47 euro.
Familieticket kinderen: 35 euro.
Familieticket volwassenen: 43 euro.
Jaarabonnement voor kinderen: 89 euro.
Jaarabonnement voor volwassenen: 99 euro.

Let op: het jaarabonnement is alleen te gebruiken van april tot en met november, als het park geopend is. Bovenstaande prijzen hebben alleen betrekking op het park en niet op een eventuele hotelovernachting bij het park. Voor een hotelovernachting bij Parc Asterix, dien je een arrangement met overnachting af te nemen (tegen meerprijs).

Adres Parc Asterix

Parc Asterix
60128 Plailly
Frankrijk