• Korting Pretpark

Pretpark met zwembad

Je kunt een dagje uit in het pretpark prima combineren met een gezellige dag in het zwembad. In Nederland zijn namelijk diverse pretparken met zwembad te vinden. Door een combiticket te boeken bij een van deze pretparken, kun je zowel de attracties in het park als het zwembad van het pretpark bezoeken.

Op deze pagina lees je welke pretparken in Nederland ook een zwembad hebben. Wil je een dagje attractiepark combineren met een bezoek aan een zwembad, dan weet je na het lezen van dit artikel precies waar je moet zijn.

Pretpark met zwembad 1#: Speelland Beekse Bergen

In Speelland Beekse Bergen vind je niet alleen een grote speeltuin met schommels, trampolines en diverse speeltoestellen, maar kun je ook zwemmen. Er zijn zelfs verschillende soorten glijbanen, waterfietsen en bootjes in het park. Let op: het gaat om een outdoor zwemgelegenheid. Je kunt Speelland Beekse Bergen dan ook het beste in de zomer bezoeken.

Pretpark met zwembad 2#: BillyBird Park Hemelrijk

In BillyBard Park Hemelrijk vind je diverse leuke attracties en speeltoestellen, maar ook een kinderbad. Net zoals in Speelland Beekse Bergen het geval is, is dit een outdoor zwemgelegenheid. Je kunt BillyBird Park Hemelrijk dan ook het beste bezoeken als het lekker weer is en als je in het park wilt zwemmen.

Pretpark met zwembad 3#: Duinrell

Eén van de bekendste pretparken met zwembad in Nederland, is Duinrell. Bij dit pretpark vind je namelijk ook het Tikibad, een groot zwembad met maar liefst zestien glijbanen. Wil je overnachten in de buurt van attractiepark Duinrell en/of het Tikibad? Dan kun je een vakantiehuisje boeken op het vakantiepark van Duinrell.

Pretpark met zwembad 4#: Avonturenpark Hellendoorn

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark, dat bij Avonturenpark Hellendoorn hoort. Het waterpark is maar liefst 5000 vierkante meter groot en bestaat uit onder andere elf glijbanen. Let op: Aquaventura Slidepark heeft geen zwembad. Het gaat om een waterpark met glijbanen en diverse waterattracties.

Pretpark met zwembad 5#: Het Land van Jan Klaassen

In de buitenspeeltuin van Het Land van Jan Klaassen vind je onder andere een waterspeeltuin. Dit is geen zwembad, maar een verfrissende attractie waar de kids lekker kunnen afkoelen op warme dagen. Je kunt het niet vergelijken met het Tikibad van Duinrell, maar de waterspeeltuin van Het Land van Jan Klaassen is wel lekker verkoelend.