• Korting Pretpark

Walibi Holland korting 2018

Ben je op zoek naar korting voor Walibi Holland? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Walibi gratis acties, voordeelbonnen Walibi en aanbiedingen voor een dagje Walibi Holland. Ga dus nu met korting naar Walibi Holland en betaal nooit meer teveel voor een dagje Walibi Holland!

Walibi Holland veiling

Heb je al eens geprobeerd mee te bieden op de Walibi veiling voor een dagje Walibi met korting? Superleuk en spannend om te doen. Nu in de veiling:

Flinke korting Walibi Holland

Via de Duitse Groupon.de krijg je momenteel flinke korting op een dagje Walibi Holland incl. overnachting. Boeken via de Duiste Groupon is simpel. Maak een Groupon.DE account aan via Facebook (je hoeft dan geen Duits adres op te geven) en bestel de deal! Je kunt gewoon met Paypal of soms ook Ideal of Creditcard betalen.

Aanbieding Walibi Holland met overnachting

Via Groupon of Zoweg.nl zijn er nu weer verschillende aanbiedingen voor een dagje Walibi Holland met overnachting te boeken.

Walibi Holland tickets met korting via Postcode Loterij

Als je lid bent van de Postcode Loterij krijg je Walibi Holland tickets met korting. In de Voordeelagenda (die je elk jaar ontvangt als lid van de Postcode Loterij) zit een voordeelvoucher die je recht geeft op € 6,50 korting p.p. op de normale entreeprijs voor maximaal 5 personen. Dat is dus een korting van maximaal € 32,50!

Air Miles Walibi Holland

Als jij ook Air Miles spaart dan kun je deze inwisselen voor een Walibi Holland E-ticket. Afhankelijk van het aantal punten dat je gespaard hebt krijg je korting of het Walibi Holland kaartje gratis. Naar de Air Miles website>>

Kruidvat Walibi actie

Via de Kruidvat kun je regelmatig meedoen met supergoede Walibi acties. Momenteel is er bij ons geen Kruidvat Walibi actie bekend, maar we houden je op deze site op de hoogte!

HEMA Actie Walibi

Momenteel is er helaas geen HEMA Actie voor Walibi Holland. We houden je op de hoogte als dit wel weer het geval is.

Cadeaubon Walibi Holland

Ken je iemand die helemaal weg is van Walibi Holland? Geef hem/haar dan eens een cadeaubon voor Walibi Holland. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo is er de VVV-cadeaubon. Je bestelt deze snel en makkelijk online bij Primera. Deze cadeaubon is o.a. in te wisselen bij Walibi Holland en je bepaalt zelf welk bedrag je op de cadeaubon laat zetten.

Kaartjes Walibi Holland via ANWB

Als je lid bent van de ANWB kun je kaartjes voor Walibi Holland met korting bestellen. Helaas geldt deze Walibi actie alleen voor ANWB-leden.

Last minute kaarten Walibi Holland

Wil je vandaag of morgen nog naar Walibi Holland? Bestel dan je last minute kaarten Walibi Holland via de website van Walibi Holland. Je voorkomt dan dat je in de wachtrij bij de kassa moet gaan staan.

Walibi tickets via supermarkt

  • Supermarkt Lidl heeft regelmatig promoties waarbij je voordelig Walibi tickets kunt bestellen. Momenteel zijn er bij ons helaas geen aanbiedingen of promoties bekend in samenwerking met Lidl en Walibi.
  • Ook de Albert Heijn heeft, vooral in het voorjaar, leuke spaaracties voor korting op Walibi tickets. Momenteel zijn er helaas ook geen spaaracties van de Albert Heijn i.c.m. Walibi bij ons bekend
  • Supermarktketen Jumbo doet ook mee aan leuke dagjes uit acties, maar ook hier weer geldt dat dit vooral in het voorjaar is.

We houden je op de hoogte!

Gratis entree Walibi

Bij Walibi krijg je tot 6 jaar gratis entree! Ook op je verjaardag mag je gratis gebruik maken van alle activiteiten bij Walibi. Hoe de verjaardagsformule werkt bij Walibi lees je hier>>

Walibi Holland

Wil jij naar het Walhalla van de achtbanen? Ga dan naar Walibi Holland met de meest spannende achtbanen en te gekke attracties. In Walibi Holland kan je helemaal uit je dak gaan en een hele dag duizelingwekkende ritjes maken. Ben je niet zo’n held? Geen probleem, ook voor minder enge attracties en superleuke avonturen voor de kleintjes vindt je in Walibi Holland een ruime keus. Walibi Holland is een pretpark voor het hele gezin.

Te gekke achtbanen Walibi Holland

De Goliath is de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux en heeft een hoogte van 46 meter. Raas met snelheden van 106 kilometer per uur door een horizontale looping. Achtbaan Robin Hood is gemaakt van hout en is 32 meter hoog. Goed voor een dolle rit. In de condor zit je niet in een wagentje maar hang je aan de onderkant van de baan. Een speciaal gevoel hoor, zo met je benen door de lucht bij snelheden van 85 kilometer per uur, op 32 meter hoogte. De Speed of Sound geeft je nog weer een heel ander gevoel: een muzikale rit waarbij je niet alleen vooruit maar ook achteruit rond raast. Tenslotte kun je ook nog in de waterachtbaan.

Spannende attracties Walibi Holland

Walibi Holland is hét attractiepark als je houdt van grote uitdagingen en spannende belevenissen. In de Space Shot beleef je een vrije val van 60 meter, nadat je eerst bent gelanceerd en even in de lucht hebt gehangen om van het adembenemende uitzicht te genieten. In de GoForce neem je plaats in een groot ronddraaiend wiel en zit je voor je het weet ondersteboven. Beleef de G-krachten die ook astronauten moeten weerstaan. Verder kun je karten, in schommels die wel érg hard gaan en op platform 13 word je gelanceerd: van 0 naar 90 kilometer per uur in 3 seconden.

Attracties voor kinderen

Ook voor kinderen is van alles te beleven. Maak een ritje in zweefmolen de Super Swing en in de kinderachtbaan Drako. Lekker hard, maar niet over de kop. Kinderen zonder rijbewijs kunnen rondrijden in hun eigen auto, maak een ritje in de trein of stap op het vliegtuig. Je kunt ook de ruimte in als je in de Space Kidz stapt. Net wat minder eng dan de Space Shot, maar niet minder leuk. Voor kinderen vind je tal van leuke en spannende attracties en natuurlijk ontbreekt ook een grote speeltuin niet en je kunt ook in een onwijs hoog reuzenrad.

In Walibi Holland kun je eten in de Lounge en slapen in een vakantiehuisje. Maak er een heerlijke dag van of blijf wat langer: een weekend, midweek of voor een langere vakantie.
Walibi Holland is van maart tot en met oktober geopend. Kijk op de website voor exacte openingstijden.

Entreeprijs Walibi Holland

Tot 6 jaar gratis entree.
6 t/m 11 jaar € 31,00
12 jaar en ouder/55 plus € 33,50
Groepskortingen (vanaf 4 personen) mogelijk.

Adres Walibi Holland

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Walibi Holland is goed met het openbaar vervoer bereikbaar (Walibi Express vanaf station Harderwijk).