• Korting Pretpark

Toverland korting 2019

Op zoek naar Toverland korting? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, kortingscodes, 2e kaartje Toverland gratis acties en andere kortingsacties voor een dagje pretpark. Betaal nooit meer teveel voor Toverland en ga nu met korting naar Toverland in Sevenum.

HOOGSTE KORTING Toverland tickets

Via Dagtickets.nl krijg je momenteel de hoogste korting voor een dagje Toverland. Je bestelt hier snel en makkelijk online je tickets voor een dagje Toverland. Prijs: € 12,50 per ticket. Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Momenteel krijg je tot 31% korting! Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

Aanbieding Toverland

Via Actievandedag zijn regelmatig interessante aanbiedingen te boeken voor een dagje Toverland, al dan niet met overnachting. Check vlug de site voor aanbiedingen tot wel 70%!

Toverland veiling

Soms kun je via de veiling meebieden op een dagje Toverland. Momenteel kun je helaas niet meebieden op een Toverland veiling via de bekende veilingen, zoals Ticketveiling en Vakantieveilingen. Wil je op de hoogte gehouden worden van lopende veilingen voor attractieparken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Ticketveiling en/of Vakantieveilingen.

Kruidvat kortingskaartje Toverland

Via Kruidvat zijn met enige regelmaat leuke acties voor een dagje Toverland met korting. Recent had Kruidvat nog een 50% kortingskaartje Toverland actie. Helaas is deze actie nu verlopen. We houden je via Kortingpretpark.nl op de hoogte van lopende acties via het Kruidvat.

Toverland tickets Telegraaf

Je kunt via de Telegraaf ook wel eens voordelige tickets voor Toverland bestellen. Bekijk vlug of er een aanbieding voor goedkope Toverland tickets bij zit! Je hoeft trouwens geen lid te zijn van de Telegraaf om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor kortingen via deze site, dus dat is handig!

HEMA Toverland kaartjes

Via de HEMA kun je Toverland kaartjes kopen. Helaas echter NIET met korting. Soms zijn er wel acties met voordelige Toverland kaartjes. We houden je op de hoogte!

ANWB Toverland Korting

Als ANWB lid krijg je een kleine korting op de aanschaf van kaartjes voor Toverland. Je hebt hiervoor je lidnummer nodig bij het bestellen van de kaarten. Houd in de gaten dat je echter wel transactiekosten moet betalen, hiervoor is je Toverland korting via de ANWB eigenlijk nihil.

Air Miles Toverland

Helaas kun je geen Air Miles inwisselen voor korting op tickets voor Toverland. Toverland doet niet mee met de Air Miles actie.

Toverland tickets via supermarkt

Er zijn met enige regelmaat leuke supermarktacties waarmee je kunt sparen voor korting op Toverland tickets. Supermarkten die meedoen aan dit soort acties zijn o.a. Albert Heijn, Jumbo en Lidl. Op dit moment zijn er helaas geen supermarktacties bij ons bekend, maar we houden je op de hoogte van lopende aanbiedingen en spaaracties!

Last minute Toverland kaartjes

Wil je vandaag of morgen nog Toverland kaartjes kopen? Bestel dan last minute Toverland kaartjes met korting via Dagtickets.nl.

Gratis entree Toverland

Bij Toverland krijg je onder bepaalde omstandigheden een gratis entree. Kinderen tot 90 cm krijgen een gratis kaartje voor Toverland en ook rolstoelgebruikers hoeven niets te betalen voor hun Toverland kaartje. Ben je jarig? Dan krijg jij een gratis entree Toverland cadeau en betaal je dus helemaal niets voor je entreekaartje. Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op je verjaardag

Kinderfeestje Toverland

Origineel en leuk! Dat is een kinderfeestje bij Toverland. Er zijn verschillende mogelijkheden. Bovendien krijg je als jarige gratis entree. Bekijk hier de mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje bij Toverland: Kinderfeestje pretpark

Toverland

Stap in de magische wereld van Toverland! Dit attractiepark ligt in het zuiden van Nederland, tussen Eindhoven en Venlo en is geschikt voor jong & oud. Toverland heeft zowel binnen als buiten attracties en het park is onderverdeeld in verschillende gebieden: het Land van Toos, Magic Forrest, de Troy Area en de Magische Vallei. Ook aan de allerkleinsten is gedacht en naast de vele attracties kun je in Toverland naar hartenlust spelen, klimmen, klauteren en glijden.

Het Land van Toos

Het Land van Toos is helemaal overdekt zodat je je ook bij minder goed weer geweldig kunt vermaken. Er is een doolhof en er zijn trampolines en een achtbaan speciaal voor de allerkleinsten: peuterachtbaan de Appelcarrousel. In de Morrelhopper wordt je omlaag en omhoog gebracht, dat voel je in je buik! Draai rondjes in een grote theekop, bezoek het toverhuis waar je zelf van alles kunt laten bewegen of rijd een rondje op het truckparcours.

Magic Forrest

Ook het Magic Forrest is overdekt. Hier kun je klimmen klauteren op en over de metershoge touwbruggen. In Villa Fiasko ontdek je vele geheimen, als je tenminste over de wiebeltrappen kunt lopen. Alle kamers in dit huis zijn nogal vreemd…. Backstroke staat garant voor spanning want je roetsjt in een boomstam zo het water in. Verder vind je in het Magic Forrest van Toverland spuitfonteinen, een survivalparcours en nog veel meer.

Buiten attracties Toverland

Achtbaan Troy is legendarisch: de hoogste, snelste én langste achtbaan van hout in de hele Benelux. Troy staat in de Troy Area: een oud Griekse wijk met allerlei bijzondere attracties zoals de paarden van Ithaka en schommelschip Scorpios.
In de Magische Vallei vind je magische achtbaan Dwervelwind, steeds anders, steeds verrassend en altijd spannend. Ben jij niet bang voor een nat pak? Stap dan in de ronde bootjes van de Djengu River, een woeste rivier. Al draaiend beleef je een avontuurlijke boottocht door een rotsachtig landschap.

Horeca Toverland

Ben je uitgespeeld of moeten je ouders even bijkomen van alle avonturen? Er zijn in Toverland allerlei leuke winkeltjes en restaurants waar je even heerlijk kunt ontspannen met een kop koffie, een ijsje of een patatje.

Kinderfeestje of schoolreisje Toverland

Natuurlijk is Toverland de ideale plek voor een schoolreisje of om je verjaardag te vieren. Er zijn allerlei aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen voor kinderfeestjes of schoolreisjes en je kunt ook nog genieten van spannende shows.

Toverland met overnachting

Heb je nog niet genoeg gespeeld dan zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten in de buurt, bijvoorbeeld bij een van de twee parken van Center Parcs, die op 5 minuten rijden liggen. Er zijn allerlei aantrekkelijke combinaties mogelijk zoals de Toverland meerdagenpas.

Entreeprijs Toverland

De entreeprijzen zijn afhankelijk van het seizoen.
Volwassenen betalen in de winter € 17,00 en in de zomer € 27,00
Kinderen tot 120 cm betalen € 13,00 (winter) of € 17,50 (zomer)
Tijdens bijzondere dagen zoals Halloween gelden andere prijzen.
Voor ouderen, gehandicapten en voor groepen gelden eveneens afwijkende prijzen.
Een parkeerkaart kost € 8,00.
Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Toverland.

Adres Toverland

Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Wil je wat meer achtergrondinfo over Toverland? Kijk dan eens op Wikipedia Toverland