• Korting Pretpark

Slagharen korting 2019

Dagje Slagharen met korting? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje pretpark Slagharen.

Hoogste korting Slagharen

Via Tripper krijg je tijdelijk maar liefst 53% KORTING op een entreeticket voor Attractiepark Slagharen. Je betaalt nu maar € 13,50 op.p. Tickets zijn geldig van 5 april t/m 30 juni 2019.

40-70% korting Attractiepark Slagharen veiling

Bied nu mee via de Slagharen veiling en ga met hoge korting naar Attractiepark Slagharen. Kortingen via de veiling lopen gemiddeld op tot 40-70%. Bied nu mee op de volgende veilingen:

 • 2 tickets voor Winter Slagharen
  • Houd er, bij het winnen van een veiling, rekening mee dat je nog € 5 administratie- of veilingkosten moet betalen. Dit bedrag komt dus nog bovenop het veilingbedrag.

   Hoge korting ticket Attractiepark Slagharen

   Via de site van Slagharen zelf betaal je nu vanaf € 14,70 p.p. voor een ticket voor Slagharen. De korting is afhankelijk van de dag dat je gaat en hoeveel dagen je vooraf je entree boekt. Hoe eerder je je kaarten besteld, hoe hoger de korting!

   Aanbiedingen Slagharen met overnachting

   Via Grouponen Zoweg.nl zijn er verschillende aanbiedingen voor een dagje Slagharen met overnachting te boeken. Prijzen zijn al vanaf € 56,75 p.p. en dit is dan inclusief overnachting, ontbijt en ticket voor Attractiepark Slagharen.

   Korting tickets Slagharen

   Je kunt via Dagtickets met KORTING kaartjes voor Ponypark Slagharen bestellen. Voordeel van bestellen via Dagtickets is dat je geen boekings- of reserveringskosten moet betalen. Bovendien krijg je de tickets meteen in je mailbox!

   Cadeaubon Slagharen

   Ken je iemand die helemaal weg is van Attractiepark Slagharen? Geef dan eens een pretpark cadeaubon. Via Bongo.nl bestel je makkelijk en snel de Bongo Familie voor € 59,90. Deze cadeaubon geeft recht op toegang voor pretpark Slagharen voor maar liefst 5 personen! De Bongo Familie is bovendien ook voor andere uitjes in te leveren, altijd handig!

   ANWB Slagharen tickets

   Als je lid bent van de ANWB heb je vele voordelen, waaronder korting op diverse dagjes uit. Als ANWB-lid heb je ook recht op korting op Attractiepark Slagharen. Bekijk hier de aanbieding>>

   Last Minute Slagharen kaartjes

   Wil je vandaag of morgen nog naar Attractiepark Slagharen? Bestel dan Slagharen kaartjes via de site van Slagharen. Je bestelt dan snel en makkelijk online en hoeft niet in de wachtrij bij de kassa te staan.

   Kruidvat kortingskaartje Slagharen

   Via Kruidvat zijn met enige regelmaat leuke acties voor een dagje Attractiepark Slagharen met korting. Recent had Kruidvat nog een 50% kortingskaartje Slagharen actie. Helaas is deze actie nu verlopen. We houden je via Kortingpretpark.nl op de hoogte van acties voor Attractiepark Slagharen via het Kruidvat.

   Postcode Loterij kaartje Slagharen met korting

   Als je lid bent van de Nationale Postcode Loterij ontvang je elk jaar een Voordeelagenda. In deze Voordeelagenda zitten een heleboel kortingskaartjes en voordeelvouchers waarmee je korting kunt krijgen op diverse pretparken. Er zit ook een voordeelvoucher in voor korting op Slagharen entree. Doe je nog niet mee met de Postcode Loterij? Schrijf je dan vlug in. Je maakt niet alleen kans op mooie geldprijzen , maar ook op andere prijzen, zoals bijvoorbeeld kaartjes voor attractieparken. Natuurlijk ontvang je als lid van de Postcode loterij ook een superhandige Voordeelagenda.

   Slagharen kaarten met korting via supermarkt

   Verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo en Lidl, doen regelmatig mee met spaaracties of hebben andere aanbiedingen voor Slagharen kaarten met korting. Helaas zijn er momenteel geen acties via supermarkten bij ons bekend. We houden je op de hoogte!

   Gratis kaartje Slagharen

   Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang tot het park en krijgen dus een gratis kaartje voor Ponypark Slagharen.

   Kinderfeestje Slagharen

   Wil je een bijzonder kinderfeestje geven? Vier dan je verjaardagspartijtje bij Attractiepark Slagharen. Bekijk hier de mogelijkheden: Kinderfeestje pretpark

   Attractiepark Slagharen

   Attractiepark Slagharen is een attractie- en vakantiepark in de gemeente Hardenberg. Je kunt een dagje naar het attractiepark gaan, maar het is ook mogelijk om hier een overnachting te boeken. In dat geval ga je naar het vakantiepark van Attractiepark Slagharen, dat in de buurt van de attracties van het park ligt.

   De attracties van Attractiepark Slagharen

   Attractiepark Slagharen heeft meer dan 30 attracties, waarvan twee heftige achtbanen voor de liefhebber. Het attractiepark is onderverdeeld in verschillende thema’s, die allemaal duidelijk naar voren komen in de attracties in dat betreffende thema. Zo heb je bijvoorbeeld het thema Mexican, met enkel attracties met een Mexicaanse sfeer. In het thema Indian vind je hele andere soort attracties, namelijk met een meer Indiaanse sfeer.

   Het attractiegedeelte van Attractiepark Slagharen is verdeeld in twee delen, met er tussenin een winkelstraat met diverse winkels en restaurantjes. De attracties in het park liggen dicht bij elkaar, waardoor je nooit ver hoeft te lopen om van de ene naar de andere attractie te gaan.

   Het waterpark van Attractiepark Slagharen

   Op het terrein van Attractiepark Slagharen vind je ook Aqua Mexicana, een waterpark met diverse waterattracties. Het waterpark is niet het hele jaar open, maar is voornamelijk leuk om te bezoeken in de zomer. Je vindt hier diverse zwembaden, maar ook verschillende soorten glijbanen. Op de website van Attractiepark Slagharen zie je precies wanneer Aqua Mexicana wel en niet geopend is.

   Een dag uit voor het hele gezin

   Attractiepark Slagharen presenteert zich niet specifiek als familiepark, maar het park is wel toegankelijk voor het hele gezin. Er zijn genoeg attracties te vinden voor de allerjongste leden van het gezin, maar oudere kinderen kunnen zich ook prima vermaken in het attractiepark. Om je bezoek aan het attractiepark compleet te maken, kun je eventueel ook een bezoek brengen aan het waterpark en de dag eindigen op het vakantiepark van Attractiepark Slagharen. Na de overnachting in dit vakantiepark, kun je weer terug gaan naar het attractiepark en hier nogmaals een gezellige dag beleven met het hele gezin.

   Overnachten Slagharen

   Wil je graag overnachten in het Vakantiepark van Slagharen of in een accommodatie in de buurt van het Attractiepark? Lees dan Attractiepark Slagharen overnachten en bekijk de mogelijkheden!

   Entreeprijzen Slagharen

   Entreetickets Attractiepark Slagharen: vanaf 12,50 euro. De exacte prijs van de entreeticket wordt bepaald door het selecteren van een dag.
   Entreetickets Aqua Mexicana: 8 euro.
   Kinderen tot en met 3 jaar: gratis.

   Let op: bovenstaande prijzen zijn enkel van toepassing op de entreetickets van het attractiepark, niet voor het vakantiepark. Voor de prijzen van een overnachting op het vakantiepark van Attractiepark Slagharen, check je de website van het familiepark.

   Adres Slagharen

   Slagharen
   Zwarte Dijk 37
   7776 PB Slagharen