• Korting Pretpark

Mondo Verde korting 2019

Ben je op zoek naar Mondo Verde korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Mondo Verde. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Mondo Verde gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Mondo Verde voor je op een rij.

22% korting Mondo Verde

Via Groupon krijg je tijdelijk 22% korting op een dagje Mondo Verde. Je betaalt nu maar € 17,50 p.p. Tickets zijn geldig t/m 3 maart 2019.

Veiling Mondo Verde

Je kunt via de veiling meebieden op een dagje Mondo Verde. Nu in de veiling:

Mondo Verde

Ben je een groot liefhebber van thema- en attractieparken, maar wil je een keer een ander park bezoeken dan de Efteling of Walibi Holland? Dan kun je een dagje naar Mondo Verde gaan. Meer over dit unieke thema- en attractiepark in Limburg, lees je op deze pagina.

Mondo Verde: een uniek park in Limburg

Mondo Verde wordt ook wel Wereldtuinen Mondo Verde genoemd. Het is een uniek thema- en attractiepark, dat tientallen internationale tuinen met de bijbehorende culturen toont aan de bezoekers van het park. Het thema- en attractiepark is maar liefst 25 hectare groot en is ontzettend groen. In Mondo Verde loop je van prachtige tuin naar prachtige tuin en leer je meer over de culturen die bij de verschillende tuinen horen.

In Mondo Verde bewonder je bijvoorbeeld een Italiaanse tuin, maar ook een Engelse tuin, een Japanse tuin, een Chinese tuin, een Russische tuin en een Marokkaanse tuin. Het lijkt net of je van land naar land loopt, maar in feite bewonder je alle internationale tuinen in hetzelfde prachtige thema- en attractiepark.

Bezienswaardigheden in Mondo Verde

In Mondo Verde bekijk je niet alleen diverse prachtige tuinen, maar zijn er ook andere bezienswaardigheden te bewonderen. Er is bijvoorbeeld een echte woestijn nagebouwd in het park, waar diverse grote palmen geplant zijn om je echt het idee te geven dat je in de woestijn rondloopt. Ook vind je in Mondo Verde de ‘Poort van Alcazar’, die nagebouwd is naar het voorbeeld van het Alcazar in Sevilla. Loop je onder deze poort door, dan kom je in het mediterrane gedeelte van Mondo Verde met onder andere de Italiaanse tuin.

Een andere bezienswaardigheid in Mondo Verde, is het Foliesbos. In het Foliesbos staan replica’s van beelden uit Franse, Duitse en Italiaanse kasteeltuinen uit de zestiende eeuw. Zo bekijk je er bijvoorbeeld een replica van het bekende beeld L’Appennino: de reus van de Appenijnen.

Attracties en dieren in Mondo Verde

Na het lezen van bovenstaande tekst, denk je misschien dat het bezoeken van Mondo Verde voornamelijk leuk is voor volwassenen. Toch is dit zeker niet het geval. Omdat Mondo Verde ook meerdere attracties en zelfs een kleine dierentuin heeft, is het park namelijk ook erg leuk voor de kids. De kinderen kunnen in Mondo Verde bijvoorbeeld in de achtbaan, maar ook op een autoscooter rondrijden. Daarnaast zijn er in Mondo Verde diverse speeltoestellen te vinden. De dieren die je in het park kunt bewonderen, zijn tropische dieren als papegaaien, kraanvogels, diverse exotische vissoorten en kamelen.

Entreeprijzen Mondo Verde

  • Kinderen van 0 tot en met 2 jaar oud: gratis.
  • Kinderen van 3 tot en met 12 jaar oud: 12 euro.
  • Kinderen en jongeren vanaf 12 jaar oud: 18,50 euro.
  • Volwassenen: 18,50 euro.
  • Mindervaliden: 16,50 euro. De begeleider van een mindervalide mag Mondo Verde gratis bezoeken.
  • Senioren (65-plussers): 16,50 euro.
  • Families (2 volwassen en 2 kinderen tot en met 12 jaar oud): 55 euro.

Adres Mondo Verde

Mondo Verde
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf