• Korting Pretpark

Madurodam korting 2019

Ben je op zoek naar Madurodam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Madurodam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Madurodam gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Madurodam voor je op een rij.

25% korting kaartje Madurodam

Via Uitjekrant.nl krijg je nu tijdelijk 25% korting op een kaartje voor Madurodam. Je betaalt dan nog maar € 13,10 p.p. De kaartjes voor Madurodam zijn geldig t/m 31 oktober 2018. Let op: transactiekosten zijn € 1,50 per bestelling.

Madurodam veiling

Ben je op zoek naar goedkope Madurodam kaartjes? Zo af en toe kun je op Madurodam kaartjes bieden via de veiling. Kortingen via de veiling lopen vaak flink op, soms tot wel 40-70%. Registreer je alvast bij Vakantieveilingen  of Ticketveiling en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van lopende veilingen, ook van Madurodam veilingen.

Hoge korting Madurodam

Via sites als Actievandedag en Groupon zijn ook regelmatig hoge kortingen te vinden voor een dagje Madurodam. Kortingen via deze sites lopen op tot soms wel 70%.

Cadeaubon Madurodam

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Denk dan eens aan een activteiten cadeaubon. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo is er de VVV-cadeaubon. Je bestelt deze snel en makkelijk online bij Primera. Deze cadeaubon is o.a. in te wisselen bij Madurodam en je bepaalt zelf welk bedrag je op de cadeaubon laat zetten. Je kunt ook gaan voor de Bongo Dagje Uit bon. Deze kost € 24,90 en is o.a. te besteden bij Madurodam. Bij Madurodam geeft de Bongo bon recht op toegang voor 2 personen. Omgerekend heb je dus zelfs korting op een dagje Madurodam als je met de Bongo Dagje Uit bon gaat!

ANWB korting Madurodam

Ben je lid van de ANWB? Dan heb jij geluk! Via de ANWB krijg je een paar euro korting op een dagje Madurodam.

Kruidvat korting Madurodam

Via het Kruidvat zijn er regelmatig aanbiedingen of acties voor korting op een dagje Madurodam. ZO krijg je nu bijv. 5 euro korting bij een gespaarde aantal punten van 200.

Airmiles Madurodam korting

Spaar jij ook Airmiles? Zo ja, dan kun je je gespaarde Airmiles inwisselen voor Madurodam kaartjes, waardoor je dus met korting naar Madurodam kunt of zelfs helemaal gratis naar Madurodam. Voor 1.650 Air Miles krijg je een gratis kaartje voor Madurodam. Je kunt ook geld bijleggen als je onvoldoende Airmiles saldo hebt. Voor 825 Air Miles + € 8,25 krijg je een kaartje voor Madurodam. Ook kun je sparen voor korting op een kaartje. Wissel hier je Airmiles in>>

Madurodam supermarkt acties

Er zijn vaak spaaracties of aanbiedingen voor een dagje Madurodam in samenwerking met supermarkten, zoals Albert Heijn, PLUS, Jumbo of Lidl. We houden je, via KortingPretpark.nl op de hoogte van Madurodam korting via supermarkt acties!

Madurodam kortingskaarten via HEMA

De HEMA verkoopt met enige regelmaat kortingskaarten voor een dagje Madurodam. Houd onze website KortingPretpark.nl in de gaten. We houden je op de hoogte als je via HEMA weer Madurodam korting kunt scoren.

Gratis kaartje Madurodam

Kinderen tot 3 jaar mogen een dagje GRATIS genieten van Madurodam. Zij betalen nog geen entree.

Kinderfeestje Madurodam

Madurodam is een superleuk park om je kinderfeestje te geven. Dit kan in madurodam elke woensdag op bepaalde tijden. Je kunt dan een leuke speurtocht doen en genieten van een heerlijk kindermenu. Kosten zijn € 13,50 per kind. Minimum van 6 kinderen en minimale leeftijd is 4 jaar. Per groep hebben 2 begeleiders gratis toegang.

Madurodam

Madurodam is een bekende Nederlandse stad. Het is niet zomaar een stad, maar een miniatuurstad met een schaal van 1 op 25. Dit betekent dat alle gebouwen in de stad, alle voertuigen in de stad en alle wegen in de stad niet zo groot zijn zoals we gewend zijn van andere steden, maar in het klein weergegeven zijn.

Miniatuurstad Madurodam: een korte introductie

In miniatuurstad Madurodam leer je Nederland op een hele andere manier kennen. Je ziet de verschillende bekende gebouwen van ons land namelijk niet in het groot, maar in een schaal van 1 op 25. Het doel van Madurodam, is jou te laten zien waar ons kleine land zo groot in is. Dit betekent dat je in de miniatuurstad niet alleen mooie gebouwen in het klein kunt bewonderen, maar ook kunt zien hoe Nederland energie opwekt, hoe het treinverkeer in Nederland geregeld is en wat er precies op de Nederlandse havens gebeurt.

Madurodam: leuk voor jong en oud

Madurodam is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook zeker voor de kids. In het miniatuurpark is namelijk veel te doen, te zien en te beleven. Kinderen kunnen er bijvoorbeeld zelf energie opwekken, maar ook treinen besturen en zelfs een miniatuurversie van zichzelf maken. Ga je met de kinderen naar Madurodam, dan weet je zeker dat je je hier de hele dag kunt vermaken. En omdat er bij ieder gedeelte van Madurodam interessante informatie over de geschiedenis van Nederland, het heden en de toekomst van ons land te lezen is, is Madurodam ook erg leerzaam en interessant voor volwassenen.
In Madurodam bekijk je niet alleen de bekende miniatuurstad, maar kun je ook heerlijk spelen, ravotten, klimmen en spelletjes doen. De stad van Madurodam heeft een oppervlak van ruim 17.000 vierkante meter, maar het park beslaat in totaal een oppervlak van ruim 62.000 vierkante meter. De overige ruimte in het park, wordt gebruikt voor allerlei spelletjes, activiteiten, winkels en restaurants.

Entreeprijzen Madurodam

  • Kinderen tot en met 3 jaar: gratis.
  • Dagticket: 17,50 euro aan de kassa, 14,50 euro via het internet.
  • Familie- en vriendenticket (3+1 gratis): 70 euro aan de kassa, slechts 49,50 euro via het internet.
  • Combinatieticket met bezoek Seaworld: 34,25 euro aan de kassa, 22,50 euro via het internet.
    Zoals je ziet, kun je jouw tickets voor Madurodam het beste via het internet bestellen. Online profiteer je namelijk van veel lagere prijzen dan aan de kassa van Madurodam.

Adres Madurodam

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag