• Korting Pretpark

Madame Tussauds korting 2019

Ben je op zoek naar Madame Tussauds korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoekje aan Madame Tussauds. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Madame Tussauds gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Madame Tussauds voor je op een rij.

44% KORTING Madame Tussauds

Via Groupon nu 46% korting op een entree voor Madame Tussauds Amsterdam. Kaartjes kosten nu maar € 14 per stuk en per kind maar € 11. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019. Of kijk eens bij Tripper of Actievandedag! Hier boek je ook met korting!

Veiling Madame Tussauds kaartjes

Via Vakantieveilingen en Ticketveiling kun je momenteel meebieden op een bezoek aan Madame Tussauds. Grote kans dat jij dan straks met korting naar Madame Tussauds gaat. Nu in de veiling:

33% korting tickets Madame Tussauds

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk tickets voor Madame Tussauds met 33% korting. Bij Dagtickets betaal je GEEN boekingskosten en krijgt de tickets meteen in je mailbox!

HEMA tickets Madame Tussauds

Via de HEMA kun je natuurlijk ook tickets voor een bezoek aan Madame Tussauds bestellen. Soms gaat er nog flinke korting vanaf, maar meestal is er geen speciale actie.

Cadeaubon Madame Tussauds

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Denk dan eens aan een activteiten cadeaubon. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo is er de VVV-cadeaubon. Je bestelt deze snel en makkelijk online bij Primera. Deze cadeaubon is o.a. in te wisselen bij Madame Tussauds en je bepaalt zelf welk bedrag je op de cadeaubon laat zetten.

Met Airmiles naar Madame Tussauds

Met je gespaarde Airmiles kun je nu ook naar Madame Tussauds in Amsterdam. Met 1000 Airmiles en een bijbetaling van € 9,50 krijg je een entree voor een kind van 5 t/m 15 jaar. Voor 1250 Airmiles + € 11 bijbetaling krijg je een ticket voor een volwassene (16+). Boekingskosten zijn 200 Airmiles.

Supermarktactie Madame Tussauds

Verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn, PLUS, Jumbo en Lidl, doen regelmatig mee met spaaracties of hebben andere aanbiedingen voor Madame Tussauds kaarten met korting. Helaas zijn er momenteel geen acties via supermarkten bij ons bekend. We houden je op de hoogte!

Gratis kaartje Madame Tussauds

Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang tot Madame Tussauds en krijgen dus een gratis kaartje voor Madame Tussauds.

Madame Tussauds korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor korting op een bezoek aan Madame Tussauds. Het werkt als volgt: Met Jouw Voordeelkaart van Kruidvat spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Madame Tussauds.

ANWB kaartje Madame Tussauds met korting

Als lid van de ANWB krijg je enkele euro’s korting op toegangskaartjes voor Madame Tussauds. Servicekosten bij de ANWB zijn € 0,50 per ticket.

Madame Tussauds

Madame Tussauds is de naam van een bijzonder museum in Amsterdam. Het gaat om een wassenbeeldenmuseum, ofwel een museum dat tientallen levensechte wassen beelden toont. Overigens vind je Madame Tussauds niet alleen in Amsterdam, maar ook in vele andere grote steden in de wereld. Het is een museum met meerdere vestigingen, voornamelijk in grotere (wereld)steden.

Wil jij een leuk dagje uit organiseren en vraag je je af of het bezoeken van Madame Tussauds leuk is voor jouw dagje uit? Lees dan meer over het Amsterdamse museum Madame Tussauds op deze pagina.

Wassen beelden van Madame Tussauds

In Madame Tussauds bewonder je tientallen wassen beelden, die stuk voor stuk levensecht lijken. Het gaat niet zomaar om wassen beelden, maar om beelden van bekendheden. Denk hierbij aan BN’ers, maar ook aan internationale acteurs, supersterren en mensen als Anne Frank. Wandel je door het museum, dan heb je het idee oog in oog te staan met de knapste en meest talentvolle beroemdheden van de wereld. Uiteraard mag je ook met de beroemdheden op de foto, want de wassen beelden staan perfect opgesteld voor een paar leuke fotomomenten.

Sommige beelden van beroemdheden zijn niet zo goed gelukt en lijken niet op de echte beroemdheden, maar de meeste beelden zien er levensecht uit. Het is leuk om deze beelden te bekijken, simpelweg omdat je dan goed kunt zien hoe levensecht wassen beelden kunnen worden met de juiste ontwerp- en productietechnieken.

Overige activiteiten in Madame Tussauds

Je kunt niet alleen wassen beelden bekijken in Madame Tussauds, maar je kunt er ook diverse activiteiten ondernemen. Er zijn diverse interactieve ruimtes ingericht in het museum, waar voornamelijk kinderen zich prima kunnen vermaken. Welke activiteiten er precies georganiseerd worden in Madame Tussauds, verschilt per seizoen. Om te zien welke activiteiten er nu aangeboden worden in het museum, kun je het beste op de website van Madame Tussauds kijken.

Entreeprijzen Madame Tussauds

  • Standaard ticket: via het internet 19,50 euro per persoon en aan de kassa van Madame Tussauds 23,50 euro per persoon.
  • Combiticket Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon: via het internet 30 euro per persoon en aan de kassa van Madame Tussauds 45,50 euro per persoon.
  • Early/Late ticket (voor 11:30 uur of na 18:00 uur): 18 euro per persoon.
    Zoals je ziet, kun je jouw Madame Tussauds tickets het beste via de website van het museum bestellen. Zeker als je een combiticket wil kopen om ook naar The Amsterdam Dungeon te gaan, is dit veel voordeliger.

Adres Madame Tussauds

Madame Tussauds
Dam 20
1012 NP Amsterdam