• Korting Pretpark

Linnaeushof korting 2019

Op zoek naar Linnaeushof korting? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, kortingscodes, 2e kaartje Linnaeushof gratis acties en andere kortingsacties voor een dagje pretpark. Betaal nooit meer teveel voor Linnaeushof en ga nu met korting naar Linnaeushof in Bennebroek.

Veiling Linnaeushof

Regelmatig kun je via de veiling meebieden op een dagje Linnaeushof. Meebieden op de veiling geeft je grote kans dat je met flinke korting naar Linnaeushof kunt. Momenteel is de veiling van Linnaeushof echter offline. We houden je op de hoogte als deze weer online gaat.

Linnaeushof

Linnaeushof is een attractie- en recreatiepark in Bennebroek dat jaarlijks rond de 300.000 bezoekers trekt. Dit maakt het park een van de populairste parken in de regio. Het park wordt ook wel Europa’s grootste speeltuin genoemd en dit komt omdat er geen achtbanen en andere elektronische apparaten in het park te vinden zijn, maar er enkel speeltoestellen op het terrein van Linneaushof staan. Meer over de grote speeltuin in Noord-Holland, lees je op deze pagina.

Kleuterspeeltuin en de Grote Speeltuin

Het buitenterrein van Linnaeushof is onderverdeeld in de Kleuterspeeltuin en de Grote Speeltuin. De Kleuterspeeltuin richt zich volledig op de jongere doelgroep: hier zijn attracties te vinden voor de kleinere en jongere bezoekers van Linnaeushof. Denk hierbij aan de wat lagere en meer rustige attracties, waar de jongere kinderen met alle plezier in kunnen gaan.

De Grote Speeltuin richt zich op de wat oudere kinderen. Hier zijn wat hogere attracties te vinden, die spannender zijn voor kinderen van een wat oudere leeftijd. Voor deze kinderen is er bijvoorbeeld de hoge kabelbaan, die over het water gaat en behoorlijk hard kan gaan. Ook is er voor deze kinderen een Pirateneiland, waar kids hoog in de netten kunnen klimmen als een echte piraat. Hier kunnen jongere kinderen overigens ook heen, maar het Pirateneiland is wel meer gericht op de oudere bezoekers van het park.

De binnenspeeltuin van Linnaeushof

In Nederland regent het helaas regelmatig. Gelukkig kun je op een regenachtige dag ook gewoon naar Linnaeushof, want in dit geval ga je gewoon naar de overdekte binnenspeeltuin van het park. Ook in de binnenspeeltuin zijn vele verschillende speeltoestellen te vinden, zowel voor jongere als voor oudere kinderen.

In totaal heeft de grote speeltuin in de buitenruimte rond de 350 speeltoestellen. In de binnenspeeltuin zijn nog eens tientallen speeltoestellen te vinden. Ga je met de kids naar de Linnaeushof, dan hoeven de kids zich zeker niet te vervelen. Ook als het regent en jullie alleen naar de binnenspeeltuin kunnen gaan, zijn er meer dan genoeg attracties voor een hele dag plezier.

Entreeprijzen Linnaeushof

Normale entreeprijs (vanaf 2 jaar): 12,50 euro aan de kassa en 11,50 euro via het internet.
Entreeprijs voor 65-plussers: 10 euro aan de kassa en 9,50 euro via het internet.
Groepstarief (vanaf 20 personen): 10,25 euro aan de kassa en via het internet.
Seizoenspas: 48 euro.
Seizoenspas voor kind en volwassene: 96 euro.

Adres Linnaeushof

Linnaeushof
Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede