• Korting Pretpark

Het Land van Jan Klaassen korting 2019

Op zoek naar korting voor Het Land van Jan Klaassen? Wij gaan elke dag voor jou op zoek naar de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen en kortingsacties voor Het Land van Jan Klaassen. Betaal vanaf nu nooit meer teveel voor een pretpark en ga met korting naar Het Land van Jan Klaassen.

Veiling Land van Jan Klaassen

Via de veiling kun je nu weer meebieden op een dagje Land van Jan Klaassen. Leuk om te doen en misschien scoor je wel een flinke korting via de veiling. Nu bij Vakantieveilingen:

Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen is een pretpark met een grote buiten- en binnenspeeltuin. De buitenspeeltuin van het themapark is maar liefst 30.000 vierkante meter groot en de binnenspeeltuin is ook zeker ruim met een oppervlak van 2000 vierkante meter. Zoals de naam van het pretpark al verklapt, staat het Land van Jan Klaassen volledig in het teken van Jan Klaassen.

Het Land van Jan Klaassen: speeltuinen, een poppentheater en een museum
Het Land van Jan Klaassen heeft een grote buitenspeeltuin en een ruime binnenspeeltuin. In de buiten- en binnenspeeltuin van het pretpark zijn vele verschillende attracties en speeltoestellen te vinden, voor kinderen van alle leeftijden. Ook worden er in het park poppenkastvoorstellingen gegeven. Het Land van Jan Klaassen heeft namelijk het grootste poppentheater van Nederland, uiteraard met Jan Klaassen en zijn vriendin Katrijn in de hoofdrol.

Sinds het jaar 2011 heeft het Land van Jan Klaassen ook een poppenspelmuseum. Dit museum heeft een collectie die geheel in het teken staat van 60 jaar poppentheater, onder andere met (antieke) decorstukken en poppen. Dit museum is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook zeker interessant voor volwassenen. De stukken in het museum zijn overigens niet alleen in Nederland gebruikt bij het geven van poppenspelshows, maar ook in landen als Rusland, Polen, Iran en Pakistan.

Entreeprijzen het Land van Jan Klaassen

Kinderen tot en met 1 jaar oud: gratis
Kinderen vanaf 2 jaar oud: 11,50 euro
Volwassenen: 11 euro
65-plussers: 10 euro
Jarigen: gratis

Ook heeft het Land van Jan Klaassen diverse arrangementen voor het pretpark, bijvoorbeeld met een bord patat en een glas drinken. De prijzen van deze arrangementen worden op de website van het Land van Jan Klaassen getoond.

Adres het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047 AR Braamt