• Korting Pretpark

Koningin Juliana Toren korting 2019

Op zoek naar Koningin Juliana Toren korting? Wij geven je hieronder een overzicht van alle actuele kortingsacties en aanbiedingen voor Koningin Juliana Toren. Ga nu met korting naar Koningin Juliana Toren en betaal nooit meer teveel voor Koningin Juliana Toren.

30% korting dagje Julianatoren

Via Tripper krijg je nu tijdelijk 30% KORTING op een dagje Julianatoren. Je betaalt maar € 17,50 p.p. Tickets zijn geldig van 19 april t/m 27 oktober 2019.

Julianatoren veiling

Je kunt weer meebieden op een dagje Julianatoren via de veiling. Nu in de veiling:

Online goedkoop tickets Julianatoren bestellen

Via Julianatoren.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor kinderpretpark Koningin Juliana Toren. Voordeel als je bestelt via Julianatoren.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Via de site krijg je dus sowieso Koniningin Juliana Toren korting. Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Julianatoren.nl geen reserverings- of servicekosten! Ook via Dagtickets.nl bestel je online goedkope tickets voor Julianatoren.

Koningin Juliana Toren met overnachting

Via Groupdeal krijg je nu tijdelijk 55% KORTING op een dagje Julianatoren incl. 1 of 2 overnachtingen in een 4* hotel. Je betaalt maar vanaf € 49,95 p.p.

Tickets Julianatoren ANWB

Via de site van de ANWB kun je (mits je lid bent van de ANWB) tickets voor Julianatoren bestellen. Meestal krijg je via de ANWB wat klantenkorting op tickets voor Julianatoren.

Air miles Julianatoren

Helaas kun je als Air miles spaarder geen Air Miles inwisselen voor korting op Julianatoren.

Kaartjes Juliana Toren via supermarkt acties

Er zijn regelmatig goede supermarkt acties voor kaartjes voor Juliana Toren met korting. Supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Lidl hebben regelmatig leuke spaaracties of aanbiedingen voor een dagje Juliana Toren met korting. We houden je op de hoogte van lopende acties!

Last minute kaartjes Juliana Toren

Ben je van plan om vandaag of morgen Juliana Toren te bezoeken? Bestel dan nu via Julianatoren.nl online last minute kaartjes Juliana Toren met korting. Je kunt last minute kaartjes natuurlijk ook gewoon bestellen via Dagtickets.nl. Je hoeft dn niet in de wachtrij bij de kassa te staan en kunt zo doorlopen!

Gratis entree Julianatoren

Kinderen tot en met 1 jaar krijgen gratis entree bij Julianatoren. Helaas heeft Julianatoren geen gratis entree kaartje voor de jarige job. Enkele pretparken doen dit wel. Lees artikel: gratis entree pretpark op je verjaardag.

Koningin Juliana Toren

Julianatoren is hét pretpark voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Het park ligt in de buurt van Apeldoorn en heeft meer dan 60 leuke en spannende attracties. Er zijn in de buurt voldoende mogelijkheden om te overnachten in een hotel, bungalowpark of op de camping zodat je meerdere dagen naar Julianatoren kunt gaan. Er is ook zoveel te beleven! Je kunt in autootjes rijden, spelen en klimmen, in de achtbaan, in en op het water spelen en in de draaimolen. Natuurlijk kun je naar hartenlust spelen in de speeltuin. In Julianatoren zijn ook winkeltjes en restaurants zodat je ouders zich ook prima zullen vermaken.

Attracties van Julianatoren

Er is voor elk wat wils: rustige attracties voor de kleinsten, familie attracties en avontuurlijke attracties voor de durfal. Per attractie is aangegeven voor welke kinderen deze geschikt is. Meestal is dat aangegeven met een lengtemaat.

Voor de Springende Piraat bijvoorbeeld moet je langer zijn dan 140 cm. Je stapt in een bootje, wordt omhoog getrokken en met grote snelheid roetsj je naar beneden zó het water in. In de draaiende piraat word je lekker rondgedraaid, alsof je op woeste golven vaart. In deze attractie mag je ook als je kleiner bent dan 140 cm, maar alleen samen met papa of mama.

Klim op een paard en laat je rondvoeren door de jungle op de paardenbaan, of vlieg rond in een helikopter, alleen of met z’n twee. Er is een reuzenrad, een carrousel, een mega muizenschommel en een muizen fietsbaan. Dit zijn slechts enkele van de meer dan 60 attracties van Julianatoren.

Spannende attracties

Voor de iets oudere kinderen is er ook genoeg te beleven. Wil je de attracties eens van boven bekijken? Op Jul’s Bungee trampolines spring je wel tot 8 meter hoog terwijl je veilig bent vastgesjord en salto’s kunt maken. Ben je nog niet genoeg over de kop gegaan maak dan een ritje in de Tollende Muis. Daarna kun je nog eens flink griezelen in het spookhuis en ritjes maken in de botsauto’s.

Gevarieerde attracties

De attracties van Julianatoren zijn heel gevarieerd. Zo kun je ook spelen met grote graafmachines, genieten van het spektakel van het waterorgel, spelen in de klim- en klauterkooi, en leuke huisjes bekijken van bekende sprookjesfiguren zoals Hans en Grietje. Natuurlijk ontbreekt ook een grote speeltuin niet: klimmen, glijden, draaien en wippen.
Er zijn ook spetterende shows te zien zoals Safari Avontuur, de Halloween openingsshow of de Prinsessenshow.

Openingstijden Julianatoren

Julianatoren is in het hoofdseizoen elke dag geopend en in de winter op bepaalde dagen. Kijk op de website van Julianatoren voor de exacte openingstijden. Wil je meer achtergrond info over pretpark Koningin Juliana Toren kijk dan op Wikipedia.

Entreeprijs

Een entreekaartje kost € 22,50 (vanaf 2 jaar) Je kunt aantrekkelijke abonnementen afsluiten: € 66 voor 1 persoon of € 200 voor een gezin. Een abonnement is een heel seizoen geldig en je krijgt allerlei extra’s. Parkeren kost € 8,50.

Adres Julianatoren

Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn