• Korting Pretpark

Hellendoorn korting 2019

Op zoek naar Hellendoorn korting? Betaal nooit meer teveel voor een dagje Avonturenpark Hellendoorn en boek je tickets via Kortingpretpark.nl. Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle aanbiedingen, kortingen, Hellendoorn 2e kaartje gratis acties en nog veel meer, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een dagje Hellendoorn.

KORTING ticket Hellendoorn

Via Actievandedag zijn er regelmatig aanbiedingen voor een  dagje Hellendoorn met korting.

Avonturenpark Hellendoorn Groupon

Via Groupon.nl zijn er regelmatig goedkope tickets voor Avonturenpark Hellendoorn te koop. Kijk ook eens op de buitenlandse Groupon sites, zoals Groupon.de en Groupon.be. Vaak stunten zij met nog hogere kortingen als de Nederlandse variant van Groupon. Boeken via de Duitse of Belgische Groupon is simpel. Maak een Groupon.DE of BE account aan via Facebook (je hoeft dan geen Duits/Belgisch adres op te geven) en bestel de deal! Je kunt gewoon met Paypal of soms ook Ideal of Creditcard betalen.

Veiling Avonturenpark Hellendoorn

Je kunt momenteel niet meer meebieden op kaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn, via Avonturenturenpark Hellendoorn veiling. We laten je weten zodra deze veilingen weer online zijn.

Hellendoorn korting via Kruidvat

Met Jouw Voordeelkaart van Kruidvat kun je bij Kruidvat per euro die je uitgeeft 1 punt sparen. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit inwisselen tegen korting op een kaartje voor Avonturenpark Hellendoorn.

Avonturenpark Hellendoorn tickets Wibra of Zeeman

De winkels Wibra en Zeeman hebben in het verleden ook wel eens Hellendoorn acties gehad. Je kreeg dan flinke korting op een Hellendoorn ticket. Momenteel zijn er bij ons echter geen kortingsacties voor Avonturenpark Hellendoorn bij Wibra of Zeeman bekend.

Kortingsbon Hellendoorn: 25% korting

Als je lid bent van de Postcode Loterij heb je, als het goed is, ook een Voordeelagenda thuis gestuurd gekregen. In deze Voordeelagenda zit een kortingsbon voor Avonturenpark Hellendoorn die recht geeft op 25% korting op een kaartje. De kortingsbon is in te leveren voor maximaal 4 personen. Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij? Schrijf je dan vlug in!

Aanbiedingen Hellendoorn met overnachting

Via Groupon en Zoweg.nl zijn er  diverse aanbiedingen te boeken voor een dagje Avonturenpark Hellendoorn met overnachting. De prijzen voor deze aanbiedingen zijn al vanaf € 47,50 p.p. Dit is dan inclusief overnachting, ontbijt en ticket voor Avonturenpark Hellendoorn.

Ook via Voordeeluitjes.nl of Groupon kun je nu weer diverse Hellendoorn Arrangementen boeken.

Cadeaubon Avonturenpark Hellendoorn

Een pretpark cadeaubon is een erg leuk cadeau. Wil je iemand een dagje Avonturenpark Hellendoorn cadeau doen? Bestel dan via Primera de VVV-cadeaubon. Deze cadeaubon is in te wisselen bij Hellendoorn en je mag zelf weten welk bedrag je op de cadeaubon zet.

Je kunt ook gaan voor de Bongo Familie. Deze cadeaubon kost € 59,90 en geeft recht op toegang Attractiepark Hellendoorn voor 3 personen (volwassenen of kinderen). Een entree kost € 22,50 p.p. De totale waarde van deze cadeaubon is dus zelfs € 67,50. Dat is een korting van ruim € 7,50.

Last minute naar Avonturenpark Hellendoorn

Wil je vandaag of morgen nog met korting naar Avonturenpark Hellendoorn? Boek dan nu last minute Hellendoorn tickets via Dagtickets.nl.

Korting Hellendoorn met ANWB

Als je lid bent van de ANWB krijg je (o.v.v. je ANWB lidnummer) een paar euro korting op tickets voor Avonturenpark Hellendoorn. Altijd mooi meegenomen!

Voordeelvoucher Hellendoorn met Air Miles

Spaar je Air Miles? Zo ja, dan kun je sparen voor een voordeelvoucher waarmee je korting kunt krijgen op Avonturenpark Hellendoorn. Bij 550 Air Miles krijg je € 5 korting per kaartje en bij 750 Air Miles krijg je € 7,50 korting per kaartje. De voordeelvouchers geven je recht op korting aan de kassa van Avonturenpark Hellendoorn in specifieke actieweken. Kijk dit goed na alvorens je de voordeelvoucher aan de kassa wilt inwisselen.

Kortingsvoucher Hellendoorn

Als je meedoet met Eurosparen krijg je een korting van 30-50% op een dagje Hellendoorn. Via de webshop van Eurosparen kun je je kortingsvoucher verzilveren.

Hellendoorn tickets via de supermarkt

Er zijn met enige regelmaat, vooral in het voorjaar, supermarktacties om te kunnen sparen voor korting op Hellendoorn tickets. Supermarkten die vaak meedoen met dit soort spaaracties zijn: Albert Heijn, Jumbo en Lidl. Momenteel zijn er bij ons helaas geen acties bekend waarmee je via de supermarkt met korting Hellendoorn tickets kunt bestellen. We houden je op de hoogte!

Gratis entree Hellendoorn

Een gratis entree voor Hellendoornis altijd handig, maar krijg je helaas niet zo vaak. Kinderen tot en met 2 jaar krijgen gratis entree tot Avonturenpark Hellendoorn. Ook als je jarig bent, krijg je gratis entree tot Hellendoorn. Neem wel je legitimatie mee! Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op verjaardag

Kinderfeestje Avonturenpark Hellendoorn

Een leuk idee voor een kinderfeestje is een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Er zijn verschillende mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren bij Avonturenpark Hellendoorn. Lees meer: Kinderfeestje pretpark

Tickets Avonturenpark Hellendoorn Marktplaats

Mocht je bij bovenstaande aanbiedingen niet kunnen slagen, dan kun je altijd nog op Marktplaats kijken voor tickets voor Avonturenpark Hellendoorn. Meestal worden er op Marktplaats ook kaartjes aangeboden tegen voordeligere prijzen. Let bij kopen via Marktplaats er echter wel altijd op dat de tickets ‘echt’ zijn. Bij twijfel over de oprechtheid van de verkoper raden wij aan nooit de tickets de kopen.

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn, ook wel Avonturenpark Hellendoorn genoemd, is een familiepretpark. De attracties in het park zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijdscategorieën, de afstanden tot de verschillende attracties op het terrein zijn zo klein mogelijk gehouden en de wachttijden bij de attracties zijn nooit lang. Je kunt het park bezoeken met oudere kinderen, maar ook met jongere kinderen, de grootouders, een kinderfeestje en zelfs een familiedag. Meer over dit pretpark, lees je op deze pagina.

Attracties van het familiepark

In Hellendoorn zijn vele verschillende attracties te vinden. Denk hierbij aan spannende achtbanen voor wat oudere kinderen, maar ook aan waterattracties voor mensen die het niet erg vinden een beetje nat te worden, klassieke attracties zoals de draaimolen en attracties voor de jongste bezoekers van het park. Omdat de attracties in het park zo dicht bij elkaar liggen, hoef je nooit ver te lopen om van de ene attractie naar de andere attractie te gaan. Daarnaast garandeert Hellendoorn dat de wachttijden bij de attracties nooit lang zijn, zodat je nooit lang in de rij hoeft te staan om in een attractie te kunnen gaan.

Waterpark van Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn heeft een speciaal deel van het familiepark ingericht voor diverse waterattracties, zoals spannende glijbanen. Om dit deel van het park te mogen bezoeken, heb je een speciale ticket nodig. Deze ticket kun je aan de deur kopen, maar kun je ook vooraf online bestellen. Zeker in de zomer is het een aanrader om een extra ticket voor het waterpark van Hellendoorn te kopen, aangezien het dan flink warm kan worden en je hier lekker kunt afkoelen. Daarnaast zijn de glijbanen van het zogeheten Slidepark zeker de moeite waard, zeker als je wel van hoge glijbanen houdt die hoge snelheden bereiken.

Let op: het is niet mogelijk om losse tickets te boeken voor het Slidepark. Je kunt een bezoek aan het Slidepark van Avonturenpark Hellendoorn alleen combineren met een bezoek aan het familiepark.

Shows in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft niet alleen dertig verschillende attracties, maar laat ook het hele jaar door spannende, leuke en bijzondere shows zien. Op de website van Avonturenpark Hellendoorn kun je precies zien welke shows op dit moment getoond worden in het familiepark, zodat je precies weet welke shows je kunt zien als jij in het park bent.

Meer achtergrond info over Avonturenpark Hellendoorn vind je op Wikipedia.

Entreeprijzen Avonturenpark Hellendoorn

Entreeprijs: 23,50 euro per persoon.
Online ticket: 22,50 euro per persoon.
Aquaventura Slidepark: 3 euro per persoon (alleen in combinatie met een entreeticket voor Avonturenpark Hellendoorn).
Seizoenspas voor het jaar 2016: vanaf 57,50 euro per persoon.
Kinderen tot en met 2 jaar oud: gratis.
Jarigen: gratis.
Senioren (55+): 4 euro korting.
Rolstoelgebruikers: 4 euro korting.
Na 15:00 uur: 11,25 euro per persoon (50% korting op de normale entreeprijs).

Parkeren Avonturenpark Hellendoorn

Voor het parkeren van je auto betaal je € 7 per auto.

Honden mogen mee naar Avonturenpark Hellendoorn

Je hond mag mee naar Avonturenpark Hellendoorn. De entree voor de hond kost € 1. Hiervoor krijg je een hondenschepje en is het de bedoeling dat je het park weer netjes achterlaat. Ook moet de hond aangelijnd zijn. Misschien overbodig om te zeggen, maar de hond mag niet in attracties en shows.

Adres Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn