• Korting Pretpark

Duinrell korting 2019

Op zoek naar korting voor Duinrell? Dan ben je op Kortingpretpark.nl aan het juiste adres. Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor Duinrell, zodat jij met korting een dagje naar Duinrell kunt gaan.

39% korting presale Duinrell 2019

Via Tripper.nl krijg je nu tijdelijk 39% KORTING op Duinrell tickets voor de presale van 2019. Je betaalt maar  € 14,95 p.p. Tickets zijn geldig van 30 maart t/m 27 oktober 2019.

Duinrell veiling

Regelmatig kun je via Vakantieveilingen of Ticketveiling meebieden op kaartjes voor Duinrell. Momenteel kun je meebieden op de volgende veiling:

Tickets Duinrell online bestellen

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor Duinrell met KORTING. Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je de tickets meteen in je mailbox krijgt. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten! Er zijn ook tickets te bestellen in combinatie met Tikibad.

Air Miles Duinrell

Als je Air Miles spaart kun je deze inwisselen tegen korting op een E-ticket voor Attractiepark Duinrell. Afhankelijk van je gespaarde Air Miles krijg je korting of het kaartje voor Duinrell zelfs helemaal gratis. Air Miles E-ticket Duinrell bestellen>>

Kruidvat kortingskaartje Duinrell

Via Kruidvat zijn met enige regelmaat leuke acties voor een dagje Duinrell met korting. Recent had Kruidvat nog een 50% kortingskaartje Duinrell actie. Helaas is deze actie nu verlopen. We houden je via Kortingpretpark.nl op de hoogte van lopende acties voor Duinrell via het Kruidvat.

Cadeaubon Duinrell

Wil je iemand een dagje Duinrell cadeau doen? Dat kan met de VVV Cadeaubon (online te koop bij Primera). Deze bon is o.a. in te wisselen bij Duinrell. Je mag zelf kiezen welk bedrag je op de VVV-cadeaubon wilt zetten. Een andere cadeaubon is de Bongo Familie. Deze cadeaubon kost € 59,90 en geeft in het zomerseizoen recht op toegang tot attractiepark Duinrell (exclusief Tikibad) voor 3 personen of in het winterseizoen recht op toegang tot het Tikibad voor 4 personen.

Last minute Duinrell kaartjes

Wil je last minute kaartjes voor Duinrell kopen? Kijk dan op Dagtickets.nl. Hier bestel je makkelijk en snel online last minute Duinrell kaartjes. Handig als je vandaag of morgen met korting nog naar Duinrell wilt.

Attractiepark Duinrell met overnachting

Via Zoweg.nl kun je een aantal mooie aanbiedingen boeken voor een dagje Attractiepark Duinrell met overnachting. Je hoeft dan na een dagje pretpark niet naar huis en kunt in de buurt van Duinrell blijven slapen, ideaal!

Duinrell kaartjes via Postcode Loterij

Ben je lid van de Postcode Loterij? Dan krijg jij € 4 p.p. korting (voor maximaal 4 personen) op Duinrell kaartjes. De voucher waarmee je de korting kunt bemachtigen zitten in de Voordeelagenda die je elk jaar, als lid van de Postcode Loterij, krijgt toegestuurd. Nog geen lid van de Postcode Loterij, schrijf je dan vlug in!

Kaartjes Duinrell via ANWB

Helaas kun je als ANWB-lid geen kaartjes voor Duinrell met korting kopen. Wel kun je via de ANWB kaartjes voor het Tikibad kopen. Naar de site van de ANWB>>

Duinrell kaartje Albert Heijn

De Albert Heijn heeft vaak in het voorjaar supergoede acties lopen, waarbij je kunt sparen voor een goedkoop dagje uit. We houden je op de hoogte van dit soort acties via de Albert Heijn waarmee je Duinrell kaartjes met korting kunt sparen.

Duinrell tickets via Lidl

Supermarkt Lidl heeft met enige regelmaat goede acties voor korting op Duinrell tickets. Momenteel zijn er bij ons helaas geen aanbiedingen of acties van de Lidl in samenwerking met Duinrell bekend. We houden je via deze website op de hoogte van aanbiedingen van Duinrell in samenwerking met Lidl.

Jumbo kaarten Duinrell met korting

Ook supermarktketen Jumbo doet vaak mee aan spaaracties voor korting op kaarten voor Duinrell. Helaas nu ook geen Jumbo acties bij ons bekend. We houden je op de hoogte!

Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell wordt ook wel Duinrell genoemd en betreft een attractie- en vakantiepark op landgoed Duinrell in Wassenaar. Je kunt hier het hele jaar door terecht voor een dagje uit in een gezellig familiepark, maar ook voor een complete vakantie in een van de accommodaties van Attractiepark Duinrell. Meer weten over Attractiepark Duinrell? Lees dan meer over dit familiepark op deze pagina.

Duinrell: attracties voor alle leeftijden

Attractiepark Duinrell presenteert zich echt als een familiepark, ofwel een park voor de hele familie. Dit betekent dat de attracties op het terrein van het park voor alle leeftijden geschikt zijn, zowel voor hele kleine kinderen als voor wat oudere kinderen. De kleinere kinderen kunnen bijvoorbeeld in de draaimolen, naar de speeltuin en in speciaal ingerichte zones voor de allerjongsten spelen, terwijl de grotere kinderen in de wat meer spannende en heftige attracties kunnen gaan. Voor alle leeftijdsgroepen zijn er attracties in het park te vinden, zodat een dag uit naar Attractiepark Duinrell echt voor het hele gezin een succes is.

Shows in Attractiepark Duinrell

Je kunt je dag in Attractiepark Duinrell vullen met de vele verschillende attracties die je in het park kunt vinden, maar ook met diverse shows. Op de website van het park kun je precies zien welke shows er op dit moment getoond worden, zodat je gemakkelijk kunt achterhalen welke shows jij eventueel kunt bezoeken als je in het park bent. In de winterperiode komt Sinterklaas bijvoorbeeld langs in het park, terwijl er in andere seizoenen weer hele andere shows te zien zijn.

Het Tikibad: het hele jaar geopend

Attractiepark Duinrell heeft ook een overdekt zwembad, ook wel het Tikibad genoemd. In tegenstelling tot de waterparken van veel andere attractieparken, is het Tikibad het gehele jaar geopend. Het Tikibad heeft enkele zwembaden, maar ook elf verschillende glijbanen en speciale zwembaden voor kleinere kinderen. Voor glijbaanliefhebbers is het Tikibad zeker een aanrader om te bezoeken, aangezien je hier meer dan een kilometer aan glijbanen kunt vinden.

Je kunt zelf kiezen of je jouw dag in het attractiepark combineert met een bezoek aan het Tikibad. Zo kun je losse tickets kopen voor het attractiepark, maar kun je ook kiezen voor tickets met onbeperkt Tikibad, drie uur Tikibad en twee uur Tikibad.

Entreeprijzen Attractiepark Duinrell

Attractiepark inclusief onbeperkt Tikibad: 28,50 euro.
Attractiepark inclusief 3 uur Tikibad: 27,50 euro.
Attractiepark inclusief 2 uur Tikibad: 26,50 euro.
Attractiepark: 24,50 euro.
Tikibad in de avond (na sluitingstijd attractiepark): 16,50 euro .

Adres Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar