• Korting Pretpark

Drievliet korting 2018

Ben je op zoek naar Drievliet korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Drievliet. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Drievliet gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Drievliet voor je op een rij.

Aanbieding Drievliet

Via Actievandedag zijn regelmatig interessante aanbiedingen te boeken voor een dagje Drievliet, al dan niet met overnachting. Check vlug de site voor aanbiedingen tot wel 70%!

Veiling Drievliet

Via Ticketveiling kun je regelmatig meebieden op een dagje Drievliet. Momenteel ligt deze veiling er helaas uit, maar als je je registreert bij Ticketveiling, word je op de hoogte gehouden van lopende veilingen, dus ook van de Drievliet veiling. Registreer je hier bij Ticketveiling>>

Cadeaubon Drievliet

Wil je iemand een dagje pretpark cadeau doen? Bestel dan de VVV-cadeaubon. Deze bon bestel je makkelijk en snel online via Primera en je bepaalt zelf de waarde van het bedrag op de bon. De VVV-cadeaubon is o.a. in te wisselen bij Drievliet, maar ook bij andere pretparken.

Drievliet ticket met korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat lopen regelmatig leuke acties waarmee je een Drievliet ticket met korting kunt krijgen. Helaas loopt er momenteel geen kortingsactie voor Drievliet via Kruidvat. We houden je op de hoogte zodra dit wel het geval is.

Familiepark Drievliet met ANWB

Als lid van de ANWB kun je voordelig kaartjes bestellen voor Familiepretpark Drievliet. Naar de site van de ANWB>>

Drievliet kaartjes met korting via supermarkt

Verschillende supermarktketens, zoals de Albert Heijn, Jumbo en Lidl, hebben vooral in het voorjaar en de zomerperiode leuke dagjes uit acties. Drievliet zit hier ook vaak bij. We houden je op de hoogte van lopende supermarktacties, zodra deze weer beschikbaar zijn.

Drievliet kaartje met Air Miles

Helaas werkt Drievliet niet samen met Air Miles. Je kunt dan ook geen Air Miles inleveren voor korting op een Drievliet kaartje.

Last minute kaartjes Familiepark Drievliet

Wil je vandaag of morgen nog naar Familiepark Drievliet? Via de site van Drievliet zelf kun je het beste last minute kaartjes kopen voor Drievliet. Je hoeft dan niet in de wachtrij te staan.

Gratis entree Drievliet

Ben je kleiner dan 1 meter? Dan heb je gratis toegang tot Familiepretpark Drievliet. Op woensdagmiddag vanaf 12.00 uur hebben ook 55+ gratis entree tot Drievliet.

Drievliet

Drievliet is een familiepark dat in Den Haag gevestigd is. Het pretpark valt onder de noemer familiepark omdat er attracties voor alle leeftijden te vinden zijn op het terrein van Drievliet. Je kunt met jongere kinderen naar Drievliet gaan voor een dagje uit, maar het park is ook uitermate geschikt voor een dag uit met iets oudere kinderen.

Attracties van familiepark Drievliet

De attracties die je op het terrein van familiepark Drievliet vindt, worden onderverdeeld in vier categorieën. De eerste categorie attracties is familieattracties, ofwel attracties die leuk zijn voor alle leden van het gezin. Enkele attracties die onder deze categorie vallen, zijn de Zweefmolen, de Watertoren Glijbaan en de Tijdmachine. De tweede categorie attracties van familiepark Drievliet, is de categorie kinderattracties. Deze attracties zijn geschikt voor de jongste leden van het gezin met een leeftijd tot vijf jaar oud. Onder de categorie kinderattracties vallen attracties als de draaimolen, de Kleutertuin en de Vuurtoren. De derde categorie attracties van familiepark Drievliet is de categorie thrillattracties. De attracties die onder deze categorie vallen zijn geschikt voor echte thrill-seekers, ofwel kinderen en volwassenen die wel van spannende attracties houden.

De vierde categorie attracties van familiepark Drievliet bestaat uit shows. Hieronder valt onder andere de Jungleshow, maar ook Cinemagic 5D.

Leuke film bewonderen in Cinemagic 5D

Cinemagic 5D is de naam van het filmtheater van Drievliet. In dit filmtheater worden regelmatig nieuwe films geïntroduceerd, waaronder enkele leuke animatiefilms voor alle leeftijden. Ben je op een regenachtige dag in familiepark Drievliet en wil je even schuilen voor de regen, dan is het bezoeken van Cinemagic 5D een prima manier om lekker droog te blijven en je tegelijkertijd te ontspannen. Welke film er in Cinemagic 5D getoond wordt als jij naar Drievliet gaat, kun je zien op de website van het familiepark.

Parktheater in Drievliet: uniek vermaak in zomer

In de warme zomermaanden heb je misschien geen zin om in een bioscoopzaal van Cinemagic 5D te gaan zitten, maar dan heeft Drievliet nog een extra show om te bewonderen. In de zomermaanden wordt er namelijk ook het Parktheater georganiseerd in Drievliet, ofwel een openluchttheatershow. Welke show er precies gespeeld wordt als jij naar het familiepark gaat, is tevens op de website van Drievliet te zien. Het Parktheater is doorgaans tot het einde van de maand augustus geopend.

Entreeprijzen Drievliet

Kinderen en volwassenen aan de deur: 21,50 euro per persoon.
Kinderen en volwassenen online ticket: 19,50 euro per persoon (2 euro korting).
Seizoenspas inclusief parkeergelegenheid: 49,50 euro per persoon.
Volwassenen van 55 jaar en ouder: 16,25 euro per persoon. Iedere woensdag vanaf 12 uur gratis toegang.
Seizoenspas inclusief parkeergelegenheid voor 55-plussers: 39,50 euro per persoon.
Groepen vanaf 20 personen: 16,25 euro per persoon.

Adres Drievliet

Drievliet
Laan van ’s-Gravenmade 81
2495 Den Haag