• Korting Pretpark

Dippie Doe korting 2019

Ben je op zoek naar Dippie Doe korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Dippie Doe. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Dippie Doe gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Dippie Doe voor je op een rij.

Hoogste korting Dippie Doe in de kerstvakantie

Bestel nu makkelijk en snel online kaarten voor Dippie Doe in de kerstvakantie, via Groupon,  met kortingen tot 55%!

47% KORTING dagje Dippie Doe

Via Tripper krijg je tijdelijk 47% KORTING op een dagje Dippie Doe in de kerstvakantie. Tickets kosten maar € 7,25 p.p. en zijn geldig van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019.

Veiling Dippie Doe

Regelmatig kun je via de veiling meebieden op een dagje Dippie Doe met korting. Helaas liggen de veilingen voor Dippie Doe er momenteel uit. We houden je op de hoogte!

Korting kaartjes Dippie Doe

Kijk eens bij Actievandedag voor hoge korting op een dagje Dippie Doe! Op deze dagdeal site zijn dagelijks de beste aanbiedingen te vinden met erg hoge kortingen voor dagjes uit, waaronder regelmatig ook Dippie Doe!

ANWB tickets Dippie Doe

Ben je lid van de ANWB? Dan kun jij kaartje via de site van de ANWB bestellen. Met een beetje geluk zit er ook nog wat korting in.

Supermarkt actie Dippie Doe met korting

Supermarkten zoals, Jumbo, Albert Heijn, Lidl en PLUS hebben vaak eens per jaar een leuke dagjes uit actie. Bij deze acties kun je ofwel sparen voor korting op dagjes uit of je krijgt korting op tickets voor de leukste pretparken in Nederland. We houden je op de hoogte van supermarkt acties Dippie Doe met korting.

Kinderfeestje Dippie Doe

Dippie Doe is de plaats bij uitstek om een geslaagd kinderfeestje te vieren. Een kinderfeestje bij Dippie Doe organiseer je al vanaf € 9,95 per kind (indoor Dippie Doe) en vanaf € 13,95 per kind (outdoor Dippie DOoe). Dit is een all-in bedrag, dus inclusief attracties, eten en drinken.

Gratis entree Dippie Doe

Bij Dippie Doe krijg je onder bepaalde voorwaarden gratis entree. Ouders, begeleiders en 65+ krijgen gratis entree bij Dippie Doe Indoor. Bij Dippie Doe Outdoor krijgen baby’s, kruipertjes en rolstoelgangers gratis entree.

Last minute Dippie Doe

Als je op zoek bent naar last minute Dippie Doe kaartjes met korting dan kun je het beste even op de site van Dippie Doe zelf kijken of ze daar met korting worden aangeboden. Is dit niet het geval, dan is Marktplaats ook nog een goede optie. Veel mensen verkopen via Marktplaats hun Dippie Doe kaartjes met korting.

Dippie Doe

DippieDoe is een pretpark dat in de buurt van het recreatiegebied Aquabest in Best, Noord-Brabant gevestigd is. Het pretpark heeft verschillende soorten attracties, die stuk voor stuk geschikt zijn voor kinderen tot tien jaar oud. Sommige attracties van het pretpark liggen binnen (indoor), terwijl andere attracties van het pretpark in de buitenlucht te vinden zijn (outdoor).

Groot park met 25 attracties

In totaal is het parkoppervlak van DippieDoe maar liefst 27.000 vierkante meter. Op dit grote oppervlak kun je vele verschillende attracties vinden, namelijk 25 stuks. In de buitenruimte van het park vind je onder andere de Tyfoon, botsauto’s, een schommelschip en een zweefmolen. Daarnaast heeft het park diverse speeltuinen, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

In de indoor ruimte van DippieDoe vind je onder andere een klimpaleis, een kinderkermis met het thema zeevaart en een grote glijbaan. Of je nu met jonge kinderen naar DippieDoe gaat of al met wat oudere kids tot tien jaar naar Best gaat om DippieDoe te bezoeken: de attracties van het park zijn leuk voor alle kinderen.

Winter Dippie Doe: leuk uitje in de winter

Tot enkele jaren geleden was DippieDoe in de winter altijd gesloten, maar in het jaar 2007 is dit veranderd. Wil je nu in de winter naar DippieDoe, dan is dit gewoon mogelijk. In de wintermaanden wordt DippieDoe ook wel Winter Dippie Doe genoemd. Het winterpark is iets anders dan het zomerpark, bijvoorbeeld omdat bepaalde attracties gesloten zijn en omdat er bepaalde vormen van entertainment juist bij worden gevoegd in de winter.

Van DippieDoe naar Aquabest

DippieDoe ligt in de directe omgeving van Aquabest, een recreatiemeer met een zwem- en strandgedeelte. Ga je naar DippieDoe in de zomer, dan kun je jouw bezoek aan het pretpark combineren met een bezoek aan dit recreatiemeer om na een drukke dag in het pretpark lekker een verfrissende duik te nemen.

Entreeprijzen DippieDoe

DippieDoe outdoor
Kinderen, ouders en begeleiders: 11,95 euro.
65-plussers: 10,95 euro.
Baby’s, kruipertjes en rolstoelgangers: gratis

DippieDoe indoor
Ouders, begeleiders en 65-plussers: gratis
Kinderen tot 13 jaar oud: 7,50 euro

Adres DippieDoe

Dippie Doe
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best