• Korting Pretpark

De Waarbeek korting 2019

Op zoek naar Familiepretpark De Waarbeek korting? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks voor jou op zoek naar de beste kortingsacties en de mooiste aanbiedingen voor De Waarbeek. Betaal nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga nu met korting naar Familiepretpark De Waarbeek.

52% KORTING presale De Waarbeek

Je krijgt momenteel via Tripper maar liefst 52% KORTING op presale tickets voor de Waarbeek. Je betaalt nu maar € 6 p.p. Tickets zijn geldig van 6 april t/m 30 juni 2019.

Veiling Familiepretpark De Waarbeek

Via Ticketveiling kun je momenteel meebieden op een dagje Familiepretpark De Waarbeek. Kortingen via de veiling lopen vaak flink op en bovendien bepaal jij zelf wat je wilt betalen voor een dagje Familiepretpark De Waarbeek. Nu in de veiling:

Veel succes met bieden! O ja, vergeet niet dat je nog  5 moet betalen als je een veiling wint. Dit zijn administratie- of veilingkosten.

Korting tickets De Waarbeek

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor een dagje Familiepretpark De Waarbeek tijdelijk met korting. Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Zowel kaarten voor kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

De Waarbeek actie via supermarkt

Met grote regelmaat zijn er supermarktacties te vinden waarmee je met korting naar De Waarbeek kunt gaan. Deze supermarktacties komen met name voor in de zomermaanden, als het pretparkseizoen is. Supermartken die vaak dagjes uit acties hebben zijn: Jumbo, PLUS, ALbert Heijn en Lidl. We houden je op de hoogte van lopende acties!

Last minute tickets De Waarbeek

Ben je op zoek naar last minute tickets voor De Waarbeek, omdat je vandaag of morgen nog naar dit leuke pretpark wilt gaan? Kijk dan eens op Dagtickets.nl. Hier bestel je makkelijk en snel jouw last minute tickets voor pretpark De Waarbeek.

De Waarbeek korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor korting op een dagje Familiepretpark De Waarbeek. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en spaar per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Familiepretpark De Waarbeek.

Gratis entree De Waarbeek

Je krijgt bij De Waarbeek een gratis entree als je jonger bent dan 2 jaar. Je hoeft dan geen entreegeld te betalen om dit leuke kinderpretpark te bezoeken.

Korting De Waarbeek met ANWB

Als je lid bent van de ANWB dan kun je met korting naar Familiepretpark De Waarbeek. Kijk op de site van de ANWB voor de tickets.

Kinderfeestje De Waarbeek

Wil je een kinderfeestje organiseren in De Waarbeek? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden. Info Kinderfeestje De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek

De Waarbeek is een gezellig familiepark in Hengelo, dat middenin de Twentse bossen ligt. Waar de meeste pretparken in Nederland in het teken staan van spannende achtbanen en heftige attracties waar je bijna misselijk van wordt, is dit bij De Waarbeek in Hengelo zeker niet het geval. In dit pretpark vind je leuke attracties voor (piep)jonge kinderen en hun ouders, die leuk zijn voor alle leeftijden.

Pretpark voor de jongste kids

De Waarbeek in Hengelo is een pretpark dat zich helemaal richt op de jongste leden van het gezin. Zo vind je in het pretpark geen heftige attracties die alleen leuk zijn voor oudere kinderen en hun ouders, maar kom je voornamelijk vrolijk stemmende en vrij rustige attracties tegen in het park. Een goed voorbeeld is de authentieke zweefmolen, die ook voor de jongste kids geschikt is.

Dagje uit voor jong en oud

De attracties in De Waarbeek zijn voornamelijk geschikt voor de wat jongere kinderen, maar hun oudere broers en zussen kunnen zich ook prima vermaken in het park. Zo zijn er niet alleen attracties te vinden voor hele jonge kinderen, maar kent De Waarbeek bijvoorbeeld ook een spannende rodelbaan. Er zijn geen achtbanen, maar toch is er meer dan genoeg te doen voor jong en oud.

Enkele voorbeelden van attracties die je in De Waarbeek kunt vinden, zijn verschillende soorten draaimolens, een authentieke zweefmolen, een rupsbaan, een rodelbaan, een reuzenrad en een eendjesmolen. Ook heeft De Waarbeek een theater, waar dagelijks leuke shows opgevoerd worden voor het hele gezin.

Hapje eten in het Pannekoekenhoes

Van al dat zwieren en zwaaien in De Waarbeek krijg je echt honger. Om de honger te stillen, kun je naar het Pannenkoekenhoes gaan. Dit pannenkoekenhuis ligt direct naast De Waarbeek en serveert niet alleen heerlijke pannenkoeken, maar heeft ook een grote indoor speeltuin. Zo kunnen de kids na het eten nog even lekker spelen, terwijl de ouders lekker aan tafel blijven zitten. Ideaal te combineren met een dagje in De Waarbeek, aangezien het pannenkoekenhuis direct naast het pretpark ligt.

Entreeprijzen Familiepretpark De Waarbeek

Dagticket normaal: 11,50 euro per persoon.
Online prijs dagticket: 9,95 euro per persoon.
Dagticket voor kinderen tot en met twee jaar oud: gratis.
Abonnement met onbeperkt toegang en 10 procent korting op alle horeca in het park: 25 euro per persoon.

Adres Familiepretpark De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo