• Korting Pretpark

De Valkenier korting 2019

Op zoek naar De Valkenier korting? Betaal nooit meer teveel voor een dagje familiepretpark De Valkenier en boek je tickets via Kortingpretpark.nl. Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle aanbiedingen, kortingen, De Valkenier 2e kaartje gratis acties en nog veel meer, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een dagje De Valkenier in Valkenburg.

Goedkoop naar De Valkenier via de veiling

Regelmatig kun je, via Ticketveiling, meebieden op een dagje De Valkenier. Momenteel ligt deze veiling er helaas uit. Je kunt je wel alvast inschrijven voor de nieuwsbrief van Ticketveiling. Je wordt dan op de hoogte gehouden van lopende veilingen.

Korting De Valkenier met ANWB

Ben je lid van de ANWB dan krijg je korting op een entreeticket voor pretpark De Valkenier in Valkenburg. Je hoeft alleen maar je lidnummer in te vullen en de korting wordt verwerkt. Website ANWB >>

De Valkenier

De Valkenier is een attractiepark in Valkenburg, Limburg. Het attractiepark is voornamelijk gericht op jongere kinderen: de meeste attracties in het park zijn op jongere leeftijdsgroepen gericht. Heb jij jonge kinderen thuis zitten en wil je een leuk dagje uit organiseren met het hele gezin? Lees dan meer over pretpark De Valkenier op deze pagina en je komt er vanzelf achter of het bezoeken van dit park iets voor jouw gezin is.

De Valkenier: ideaal voor kinderen tot 12 jaar

De Valkenier richt zich niet specifiek op jongere kinderen, maar de meeste attracties zijn wel gericht op kinderen met een maximale leeftijd van 12 jaar. Oudere kinderen worden uiteraard wel gewoon toegelaten in het park, maar jongere kinderen zullen zich er toch beter vermaken. Dit maakt De Valkenier ideaal voor een dagje uit met een jong gezin, met een of meerdere kinderen die jonger zijn dan 12 jaar oud.

Attracties van De Valkenier

De Valkenier is niet heel groot, maar het park heeft wel vele soorten attracties. De meeste attracties die je op het terrein van het park vindt, doen denken aan de attracties die je ook op een kermis kunt vinden. Denk hierbij aan een draaimolen, een reuzenrad, een spookkasteel, botsauto’s, een amusementshal, een zweefmolen en lachspiegels. Ook heeft het park enkele waterattracties, waaronder waterfietsen waar je met het hele gezin op kunt. Uiteraard zijn er ook meerdere speeltuinen in het park te vinden, waaronder een grote speeltuin met schommels, zandbakken en een carrousel.

Shows en evenementen van De Valkenier

Ben je in het park, dan kun je ook de show van De Valkenier bewonderen. Deze show staat helemaal in het teken van een pratende boom, die allerlei prachtige verhalen kan vertellen. Een leuke show om naartoe te gaan, zeker met kleine kinderen die het heerlijk vinden om naar verhalen te luisteren. Ook worden er regelmatig evenementen in het park georganiseerd, maar dan gaat het voornamelijk op tijdelijke en/of seizoensgerelateerde evenementen. Om te achterhalen of er een evenement is in het park als jij het park wil bezoeken, raden wij je aan om de website van De Valkenier te bezoeken voor je naar het park gaat. Op de website worden alle actuele evenementen van het park beschreven.

Entreeprijzen De Valkenier

Kinderen van 0 tot 2 jaar oud: gratis.
Kinderen vanaf 2 jaar oud: 12,95 euro.
Volwassenen: 12,95 euro.
Mindervaliden: 4,95 euro.
60-plussers: 5,50 euro (inclusief kopje koffie of thee).

Adres De Valkenier

De Valkenier
Koningswinkelstraat 53
6301 WH
Valkenburg