• Korting Pretpark

BillyBird Hemelrijk korting 2019

Op zoek naar korting voor BillyBird Hemelrijk? Wij gaan dagelijks op zoek voor jou naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor een dagje plezier in BillyBird Hemelrijk. Betaal nooit meer teveel voor BillyBird Hemelrijk en ga nu met korting naar de leuke pretpark!

Veiling BillyBird Hemelrijk

Regelmatig kun je meebieden via veiling Billiy Bird op een dagje plezier in dit leuke pretpark. Helaas ligt deze veiling er momenteel uit. Registreer je alvast bij Vakantieveilingen  of Ticketveiling en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van lopende veilingen, ook van Billy Bird veilingen.

Last minute tickets BillyBird

Wil je vandaag of morgen een dagje naar BillyBird met korting? Je kunt tickets bestellen via de site van BillyBird zelf (dit is helaas zonder korting) of je kunt meebieden op een van bovenstaande veilingen. ALs je de veiling wint en meteen betaalt krijg je de voucher meteen in je mailbox en kun je die gebruiken. Op deze manier heb je dus last minute tickets met korting voor BillyBird te pakken!

Cadeaubon BillyBird

Ken je iemand of een heel gezin die helemaal gek zijn op BillyBird Hemelrijk? Een cadeaubon voor dit leuke park is dan een ideaal cadeau. Via Bongo.nl bestel je makkelijk en snel de Bongo Familie. Deze cadeaubon kost € 59,90 en geeft recht op toegang voor BillyBird voor 4 personen, inclusief 5 consumptiebonnen per persoon, parkeermunt en het BillyBird Prentenboek.

BillyBird kaartjes met Air Miles

Als je Air Miles spaart kun je met korting BillyBird kaartjes kopen. Bij het inwisselen van 100 Air Miles krijg je € 1 korting op een entreekaartje voor BillyBird Park Hemelrijk. Je kunt Air Miles sparen bij o.a. Albert Heijn, Praxis, Etos en Shell.

Kaartjes BillyBird bij Kruidvat

Kruidvat heeft met enige regelmaat goedkopere kaartjes voor BillyBird in Hemelrijk. Ook doet Kruidvat vaak mee aan dagjes uit acties, waarbij je korting kunt krijgen op een dagje uit.

BillyBird actie via supermarkt

Regelmatig zijn er bij diverse supermarktketens, zoals Albert Heijn, Lidl of Jumbo dagjes uit acties, waarbij je korting op kaartjes kunt krijgen voor diverse dagjes uit. We houden je op de hoogte als er een dergelijke supermarkt actie loopt in samenwerking met BillyBird.

ANWB kaarten BillyBird

Als lid van de ANWB kun je via de site van de ANWB kaarten voor BillyBird bestellen. Met een beetje geluk krijg je als ANWB lid wat extra korting.

BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird park Hemelrijk is een park met zowel binnen als buiten attracties én het park heeft een heerlijk strandbad. Je kunt er klimmen, glijden en draaien in de binnenspeeltuin of in de buitenspeeltuin, rondjes rijden in het verkeerspark, klimmen in het touwparcours, voetballen, waterfietsen en nog veel meer. In BillyBird Park Hemelrijk vermaken jong en oud zich een hele dag met alle leuke attracties, het bad en het theater.

Attracties en speeltuinen BillyBird

De binnenspeeltuin heet Zeeroversland en is gigantisch groot. De kleinste kinderen vermaken zich op de kleuterkade in de kleurrijke ballenbak. Kinderen tot 150cm mogen in de piratenkooi: klimmen en klauteren naar hartenlust. Verder vind je in Zeeroversland glijbanen, springkussens en kun je er bouwen met grote blokken. Je ouders en opa en oma kunnen ondertussen genieten van verse koffie en heerlijke broodjes. Natuurlijk hebben we ook frietjes en ijsjes. Zeeroversland is 365 dagen per jaar geopend, dus je kunt ook op regenachtige dagen naar hartenlust spelen.
Er zijn twee buitenspeeltuinen: Kinderland en Kinderkermis. Zomers zijn beide speeltuinen geopend van 10.00 tot 18.00 uur, in de winter tot 16.00 uur. In Kinderland kunt je springen en ravotten op de air trampolines en de springkussens, spelen in de verkeerstuin en de Helihaven. Als je naar de Kinderkermis gaat, waan je je even echt op de kermis! Ga in de zweefmolen, in de draaimolen of rijd een paar rondjes in de botsauto’s.

Attracties in BillyBird Park Hemelrijk

Je kunt in BillyBird Park echt van álles doen en beleven. Zo is er voor de echte waaghalzen een touwenparcours waar je tot wel 7 meter hoog kunt klimmen. Een uitdagend en avontuurlijk survivalparcours. Klimberg Hemelaya is ook voor avonturiers, en je kunt tot 15 meter hoogte klimmen waarbij je onderweg allerlei obstakels tegenkomt. Eenmaal boven is het adembenemende uitzicht je welverdiende prijs en naar beneden kies je gewoon één van de drie glijbanen. Verder vind je in het park een familie achtbaan, een bootjesglijbaan en zijn er elke woensdag- en vrijdagmiddag voorstellingen in het theater voor kinderen tot en met groep 5.

Strandbad van BillyBird Park Hemelrijk

Beleef een heerlijke dag aan het strand in BillyBird Park Hemelrijk. Het water is kristalhelder en omgeven door een fijn zandstrand. Voor de kleine kinderen is er een apart kinderbad dat is afgezet. De kleintjes spelen dus veilig. Geniet van de zon of kies voor een plekje in de schaduw op de aparte groenstrook. Je kunt ook relaxen op Party-Eiland, springen op de drijvende watertrampoline en duiken vanaf het duikeiland. De reddingsbrigade houdt een oogje in het zeil zodat papa en mama hun ogen even heerlijk kunnen sluiten of kunnen genieten van een drankje in de Beach Bar. Het strandbad is het hele jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur en in de zomervakantie zelfs tot 21.00 uur.

Entreeprijs BillyBird Park Hemelrijk

De entreeprijzen zijn afhankelijk van het seizoen.
Kinderen tot 2 jaar gratis entree.
Hoofdseizoen (mei tot en met augustus) € 9,95
Tussenseizoen (maart/april en september/oktober) € 7,95
Winterseizoen (november tot en met februari) € 5,95
Een parkeerkaart kost € 3,00.

Adres BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34A
5408 SM Volkel
Maak kans op mooie prijzen tijdens de Pretparkweken!