• Korting Pretpark

Amsterdam Dungeon korting 2019

Ben je op zoek naar Amsterdam Dungeon korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan The Amsterdam Dungeon. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Amsterdam Dungeon gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor The Amsterdam Dungeon voor je op een rij.

45% KORTING entree Amsterdam Dungeon

Via Groupon krijg je tijdelijk tot 45% KORTING op een entree voor Amsterdam Dungeon. Je betaalt per ticket nu nog maar € 14 p.p. Voor een kind maar € 11. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019.

Amsterdam Dungeon veiling

Via de veiling kun je meebieden op kaartjes voor een bezoek aan The Amsterdam Dungeon. Meebieden op de veiling is niet alleen leuk en spannend, het levert je meestal ook nog eens een hoge korting op. Kortingen lopen vaak op tot wel 70%. Nu in de veiling:

19% korting kaartjes Amsterdam Dungeon

Via Dagtickets.nl koop je snel en voordelig je kaartjes voor The Amsterdam Dungeon. Je krijgt nu 19% korting en betaalt slechts € 19,70 voor een volwassen ticket en € 16,30 voor een kinderticket. Tickets krijg je na bestelling meteen in je mailbox. Bovendien betaal je geen administratie- of servicekosten!

The Amsterdam Dungeon

Ben je in de hoofdstad en wil je een unieke activiteit organiseren, dan kun je ervoor kiezen The Amsterdam Dungeon te bezoeken. Deze activiteit is niet geschikt voor jongere kinderen, maar voor oudere kinderen en volwassenen is The Amsterdam Dungeon zeker de moeite waard. Meer over deze unieke activiteit in Amsterdam, lees je hieronder. Door de informatie op deze pagina te lezen, kun je gemakkelijk bepalen of het bezoeken van The Amsterdam Dungeon iets voor jou en jouw gezelschap is.

The Amsterdam Dungeon: een korte uitleg

The Amsterdam Dungeon is een unieke beleving, die je aangeboden wordt door negen acteurs in elf verschillende ruimtes. Je loopt door het pand van The Amsterdam Dungeon heen, waarbij je in iedere ruimte een ander toneelstuk met special effects te zien krijgt. Het zijn niet zomaar toneelstukken, maar echte shows waar je zelf ook onderdeel van bent. Bezoek je The Amsterdam Dungeon, dan zit je namelijk niet op een stoel. Je staat middenin het decor en kunt niet voorkomen dat je vroeg of laat bij de spannende shows in de diverse ruimtes betrokken wordt.

De shows van The Amsterdam Dungeon gaan over de geschiedenis van Amsterdam. Niet over de positieve gebeurtenissen in de Amsterdamse geschiedenis, maar meer over de akelige momenten in de historie van onze hoofdstad. Je ziet bijvoorbeeld een show over een heksenverbranding, maar ook over een martelkamer en een moord. Door de onderwerpen van de shows, is The Amsterdam Dungeon niet geschikt voor jongere kinderen (jonger dan 8 jaar oud).

Een tour door de kerkers

De shows van The Amsterdam Dungeon worden in elf verschillende ruimtes getoond. Deze ruimtes bevinden zich stuk voor stuk in de kerkers van het pand van The Amsterdam Dungeon. Bezoek je The Amsterdam Dungeon, dan loop je in feite van kerker naar kerker en kijk je in iedere ruimte een korte show.

De tourgroepen van The Amsterdam Dungeon bestaan uit maximaal 30 personen. Dit betekent dat je dit dagje uit ook prima kunt organiseren met een grotere groep, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg met de vriendengroep of tijdens een vrijgezellenfeestje. Omdat er iedere 10 tot 15 minuten een tourgroep vertrekt, hoef je nooit lang te wachten tot je de kerkers van The Amsterdam Dungeon kunt betreden voor elf spannende shows. Een tour door de kerkers van The Amsterdam Dungeon duurt 70 tot 80 minuten.

Entreeprijzen Amsterdam Dungeon

  • Standaard entreeticket: via het internet 19 euro per persoon, aan de deur van The Amsterdam Dungeon 22,00 euro per persoon.
  • Combiticket The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds: via het internet 30 euro per persoon, aan de deur van The Amsterdam Dungeon of Madame Tussauds 45,50 euro per persoon.

Zoals je ziet, kun je jouw tickets het beste via het internet bestellen. Bij een standaard ticket bespaar je in dit geval 3 euro per persoon en bij een combiticket bespaar je in dit geval maar liefst 15,50 euro per persoon.

Adres Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW Amsterdam