• Korting Pretpark

Aardbeienhof korting 2019

Ben je op zoek naar Aardbeienhof korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Aardbeienhof. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Aardbeienhof gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Aardbeienhof voor je op een rij.

58% korting Aardbeienhof

Via Groupon krijg je maar liefst 58% korting op een dagje spelen bij Aardbeienhof. Je betaalt nu maar € 3,50 p.p.

ANWB korting Aardbeienhof

Als je lid bent van de ANWB krijg je een klein beetje korting op kaartjes voor Aardbeienhof in Gemert.

Het Aardbeienhof

Wil je een leuke dag uit organiseren met jonge kids, dan is het wellicht een leuk idee om naar Het Aardbeienhof in Gemert te gaan. Het Aardbeienhof, ook wel Speelboerderij Het Aardbeienhof genoemd, is een grote speeltuin waar voornamelijk de jongste kinderen zich urenlang prima kunnen vermaken. Meer weten over Het Aardbeienhof? Lees dan meer over deze vrolijke speeltuin op deze pagina. Door de informatie op deze pagina te lezen, kom je er vanzelf achter of het organiseren van een dagje uit naar Het Aardbeienhof leuk is voor jouw gezin.

Binnen en buiten spelen in Het Aardbeienhof

Het Aardbeienhof is een grote speeltuin, met tientallen verschillende speeltoestellen voor jongere en oudere kinderen. In Het Aardbeienhof vind je bijvoorbeeld springkussens, maar ook een ballenbak voor de jongste kinderen, een leuke knutselhoek en een skelterbaanrace. Ook heeft Het Aardbeienhof meerdere trampolines, waar de kids urenlang op kunnen springen en ravotten. In totaal is het terrein van Het Aardbeienhof maar liefst drieduizend vierkante meter groot, dus de kinderen zullen zich hier niet snel vervelen.

Het Aardbeienhof heeft een binnen- en een buitenspeeltuin. In de binnenspeeltuin vind je voornamelijk kleinere speeltoestellen en diverse hoeken om lekker te spelen, zoals bijvoorbeeld de knutselhoek. In de buitenspeeltuin van Het Aardbeienhof vind je grotere speeltoestellen, een skelterbaan en trampolines. Hier vermaken kleinere kinderen zich prima, maar kunnen ook grotere kinderen spelen.

Aardbeien proeven in Het Aardbeienhof

Het Aardbeienhof is niet alleen een speelboerderij, maar ook een aardbeienkwekerij. Dit betekent dat je er heerlijk kunt spelen, maar er ook de lekkerste aardbeien kunt proeven. Er worden ook excursies georganiseerd in de aardbeienkwekerij. Tijdens deze excursies leer je alles over aardbeien, het kweken van aardbeien en de kassen waar de aardbeien in groeien. Natuurlijk mag je aan het einde van de excursies ook aardbeien proeven, bijvoorbeeld in een lekkere coupe met slagroom erbij.

Verder worden er diverse workshops aangeboden in Het Aardbeienhof. Denk hierbij aan de workshop aardbeien plukken, aardbeienjam maken, aardbeientaart maken, aardbeien planten en cupcakes versieren. Om mee te kunnen doen met een workshop van Het Aardbeienhof, betaal je een kleine prijs per persoon op de entreeprijs van de aardbeienkwekerij.

Entreeprijzen Aardbeienhof

  • Kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud: 5,50 euro per persoon.
  • Kinderen en jongeren vanaf 12 jaar oud: 2 euro per persoon.
  • Volwassenen: 2 euro per persoon.
  • Workshop aardbeien plukken: 2 euro per persoon (bovenop de entreeprijs van Het Aardbeienhof).
  • Workshop aardbeienjam maken: 4 euro per persoon (bovenop de entreeprijs van Het Aardbeienhof).
  • Workshop aardbeientaart maken: 3 euro per persoon (bovenop de entreeprijs van Het Aardbeienhof).
  • Workshop aardbeien planten: 3 euro per persoon (bovenop de entreeprijs van Het Aardbeienhof).
  • Workshop cupcakes versieren: 3 euro per persoon (bovenop de entreeprijs van Het Aardbeienhof).

Adres Aardbeienhof

Aardbeienhof
Koksedijk 1
5421 ZB Gemert