• Korting Pretpark

Wunderland Kalkar korting 2019

Wil je naar Wunderland Kalkar met korting? We zetten dagelijks alle kortingen en aanbiedingen voor Wunderland Kalkar voor je op een rij.

37% KORTING tickets Wunderland Kalkar

Via Actievandedag momenteel maar liefst 37% KORTING op een ticket voor Wunderland Kalkar. Je betaalt nu maar € 18,95 p.p. Dit is inclusief onbeperkt friet, ijs, frisdrank, koffie en thee. Tickets zijn geldig t/m 27 oktober 2018.

Veiling Wunderland Kalkar

Bied mee via Ticketveiling of Vakantieveilingen en ga met hoge korting genieten van een dagje Wunderland Kalkar met het gezin of wat vrienden. Nu in de veiling:

Let op: bij het winnen van een veiling betaal je nog € 5 veilingkosten.

Online tickets bestellen

Via de website van Wunderland Kalkar kun je online snel en makkelijk je tickets voor een dagje Wunderland Kalkar bestellen. Bestel nu online tickets Wunderland Kalkar>>

Bekijk ook eens de arrangementen die ze allemaal hebben voor een dagje Wunderland Kalkar. Bekijk alle Wunderland Kalkar arrangementen>>

Aanbiedingen Wunderland Kalkar met overnachting

Via Voordeeluitjes krijg je flinke korting op diverse Wunderland Kalkar arrangementen. Je kunt kiezen uit:

>> 2-daagse Wunderland Kalkar All-Inclusive Arrangement
>> 3-daagse Wunderland Kalkar All-Inclusive Arrangement
>> 4-daagse Wunderland Kalkar All-Inclusive Arrangement

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een pretpark in Duitsland, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen. Het park is gebaseerd op twee fantasiefiguren: Kernie en Kerna en je kunt ze overal in het park tegenkomen. Kies uit meer dan 40 attracties, geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar en ook voor iets oudere kinderen is er genoeg te beleven om een dag Wunderland Kalkar tot een onvergetelijke dag te maken. Het park hanteert all-inclusive prijzen, en dat betekent dat je naar hartenlust kunt smullen van frietjes, ijs en limonade. Koffie en thee zijn ook inbegrepen. All-inclusive geeft je een gevoel van luxe terwijl je in totaal veel minder betaalt dan in andere pretparken.

Attracties in Wunderland Kalkar

Kies uit heel veel leuke en spannende attracties! De kleintjes vermaken zich prima in de Safari Adventure: lekker rondscheuren in je eigen auto. Stap daarna in Rio Grande, een trein van waaruit je van alles kunt zien. Er zijn verschillende draaimolens in Wunderland Kalkar: de Clown Around en Turtle Parade bijvoorbeeld. Je kunt varen in de bootjes van Pirat Pound, ronddraaien in de mini Tea Cups en spelen in een grote ballenbak.

Iets grotere kinderen kunnen ook kiezen uit spannende attracties. Rijd lekker rond in de botsauto’s maar pas op dat je niet te hard botst! Botsen in het water kan ook, in de Bumper Boats. Heb je wel eens in een brandweerauto gezeten? In Wunderland Kalkar kan je zó instappen en draai je rondjes in de brandweerauto. Daarna kun je in de weefmolen, die lekker hoog gaat! In de Disk’O stap je op een grote ronde schijf, en dan maar draaien, dat voelt wel vreemd en is alleen geschikt voor waaghalzen. Vliegen in een zweefvliegtuig, varen op een wildwaterbaan, hoog in de lucht rondjes maken in de Samba Tower.

Spelen en leren in Wunderland Kalkar

In Wunderland Kalkar kun je spelen naar hartenlust maar ook het een en ander leren. Bezoek het museum van Wunderland Kalkar waar je alles leert over een kerncentrale of beklim de metershoge klimwand. In Wunderland kun je ook karten en als je uitgespeeld bent haal je lekker een patatje mét of een ijsje.

In Wunderland Kalkar zijn leuke arrangementen te boeken en je kunt er ook je verjaardag vieren of met je hele klas naartoe tijdens je schoolreis. Arrangementen zijn bijvoorbeeld inclusief lunch of diner of geven recht op toegang tot spel- en sportactiviteiten. Overnachten is ook mogelijk en er zijn veel leuke arrangementen te boeken voor een weekend, midweek of hele week.

Wunderland Kalkar is in de wintermaanden gesloten. Kijk voor exacte openingstijden op de website van het pretpark.

Entreeprijs Wunderland Kalkar

Kinderen tot en met 2 jaar gratis entree
Kinderen tot 130cm: € 20,50
Kinderen boven 130cm en Volwassenen: € 27,50
65+ € 20,00
Entree vanaf 16.00 uur: € 10,00

Adres Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar
Griether Straẞe 110-120
D-47546
Duitsland