• Korting Pretpark

Phantasialand korting 2019

Wil je niet teveel betalen voor een bezoek aan Phantasialand? Wij zetten dagelijks alle kortingen en aanbiedingen voor een dagje Phantasialand met korting voor je op een rij.

Veiling Phantasialand

Hen je al eens geprobeerd om mee te bieden via de veiling? Kortingen via de veiling lopen vaak flink op. Nu in de veiling:

Online 16% korting Phantasialand

Via Tripper of  Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets met 16% korting voor Phantasialand. Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Zowel kaarten voor kinderen, volwassenen als senioren bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

Aanbieding Phantasialand met overnachting

Via Voordeeluitjes of Travelbird boek je snel en makkelijk een mooie aanbieding voor een dagje Phantasialand met overnachting!

Gratis entree Phantasialand

Als jarige krijg je bij Phantasialand gratis entree op je verjaardag zelf. Daarnaast zijn kinderen t/m 3 jaar gratis op vertoon van geldig legitimatiebewijs of kopie van de geboorteakte. Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op je verjaardag

Phantasialand

Het Duitse Phantasialand is een groot pretpark in de plaats Brühl, wat vlakbij Keulen ligt. Binnen Europa is dit park het op elf na populairste pretpark, wat onder meer terug te zien is aan de bezoekersaantallen van dit park. Het park heeft in totaal 44 attracties, die geschikt zijn voor jong en oud. Kortom, Phantasialand is een ideale plek voor een dagje weg met het hele gezin!

Attracties voor jong en oud

Van spectaculaire achtbanen tot een rustigere zweefmolen, Phantasialand biedt het je allemaal! Het park heeft voor jong en oud een groot aantal attracties te bieden, zodat je voldoende mogelijkheden hebt om je een dag in dit park te kunnen vermaken. Op de website van Phantasialand kun je alvast bekijken welke attracties je kunt bezoeken in het pretpark. Zo krijg je een idee van de adrenalinekick die je hier gegarandeerd krijgt.

Theatershows Phantasialand

Naast attracties biedt Phantasialand een leuke show, eveneens voor jong en oud. De show wordt eens in de zoveel tijd vervangen voor een nieuwe show, zodat het ook voor terugkerende bezoekers leuk blijft om deze show te bezoeken.

Horeca Phantasialand

In het pretpark vind je verschillende horeca: cafés en restaurants waar je tijdens een pauze kunt genieten van een hapje en een drankje. Zo kun je even bijkomen van de adrenalinekick die de attracties van Phantasialand je hebben gegeven. Ben je weer helemaal uitgerust? Op naar de volgende attracties!

Entreeprijzen Phantasialand

Gratis voor kinderen tot 4 jaar
35 euro voor kinderen van 4 t/m 11 jaar
46,50 euro voor bezoekers vanaf 12 jaar
35 euro voor bezoekers ouder dan 60 jaar

Adres Phantasialand

Phantasialand
Schmidt-Löffelhardt GmbH & Co. KG
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
Duitsland