• Korting Pretpark

Movie Park Germany korting 2019

Wil je met korting naar Movie Park Germany? Hieronder vind je alle aanbiedingen en kortingen voor een dagje Movie Park Germany met korting.

Hoogste korting Movie Park Germany

Als je online je Movie Park Germany tickets boekt bij HEMA, dan betaal je voor een ticket nu maar € 22. Dit is momenteel de hoogste korting voor tickets voor Movie Park Germany. Tickets zijn geldig t/m 4 november 2018 (m.u.v. 20, 27, 31 oktober en 3 november 2018).

Hoge korting Movie Park Germany

Via Tripper krijg je 37% korting voor een dagje Movie Park Germany. Je betaalt nu maar € 25 p.p. Tickets zijn geldig t/m 4 november 2018 (m.u.v. 20, 27, 31 oktober en 3 november 2018).

Tot 13% korting Movie Park

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor Movie Park Germany tot 13% korting! Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

40-70% korting Movie Park Germany

Bied nu mee via de veiling en ga met flinke korting naar Movie Park Germany. Meebieden via de veiling is niet alleen leuk en spannend. Het levert je doorgaans ook een hoge korting op. Nu in de veiling:

 

Movie Park met overnachting

Via Zoweg.nl zijn er diverse aanbiedingen voor een dagje Movie Park met overnachting te boeken. Prijzen zijn al vanaf € 74 p.p. DIt is dan inclusief overnachting, ontbijt en ticket voor Movie Park Germany.

51% korting Movie Park met overnachting

Via zijn er diverse aanbiedingen voor Movie Park Germany met 1 of 2 overnachtingen te boeken. Alle aanbiedingen zijn vanaf € 49 p.p. (afhankelijk van het aantal overnachtingen dat je wenst) We zetten de aanbiedingen, via Travelbird.

Cadeaubon Movie Park Germany

Ken je iemand die helemaal gek is van Movie Park Germany? Geef hem/haar dan eens een dagje Movie Park Germany cadeau! Koop dan nu een VVV Cadeaubon. Deze is ook in te wisselen bij Movie Park Germany.

Gratis entree Movie Park Germany

Kinderen tot 4 jaar gaan heel voordelig een dagje mee naar Movie Park Germany. Kinderen tot 4 jaar krijgen namelijk gratis entree Movie Park Germany. Veel pretparken geven gratis entree aan de jarige job. Helaas doet Movie Park Germany hier niet aan mee. Wel krijg je op je verjaardag flinke korting bij Movie Park Germany. Lees hier hoe dat werkt.

Movie Park Germany

Movie Park Germany is een attractiepark dat in de directe omgeving van de stad Bottrop ligt, in Duitsland. Het attractiepark staat geheel in het teken van de televisie- en filmwereld, wat betekent dat je in het park verschillende soorten televisieprogramma’s en films terugziet en ook belangrijke personages van diverse programma’s en films tegen kunt komen. Door de jaren heen is er veel veranderd in het attractiepark en dit komt omdat het park enkele keren van eigenaar veranderd is. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe attracties in het park geïntroduceerd, waardoor het attractiepark vernieuwend blijft.

Attracties van Movie Park Germany

De attracties die je in Movie Park Germany vindt, worden onderverdeeld in drie categorieën. Ten eerste is er de categorie ‘mild’, waar attracties voor jongere kinderen onder vallen. De tweede categorie van het attractiepark is de categorie ‘gemiddeld’, waar spannende attracties voor diverse leeftijdsgroepen onder vallen. Niet geschikt voor de allerjongste bezoekers van het park, maar wel voor wat oudere kinderen. De derde categorie attracties van Movie Park Germany is de categorie ‘extreem’, waar de extreme achtbanen voor oudere kinderen en volwassenen onder vallen. Zo is er voor ieder wat wils in het attractiepark en is het park geschikt voor kinderen van diverse leeftijdsgroepen. Wat de attracties in ieder geval met elkaar gemeen hebben, is het feit dat de attracties allemaal in het teken staan van een specifiek televisieprogramma, een bepaalde film of een televisiepersonage.

Shows in Movie Park Germany

Er worden regelmatig shows gegeven in Movie Park Germany. Deze shows hebben te maken met een specifiek televisieprogramma of een specifieke film en worden afgestemd op de doelgroep van dit programma of deze film. Zo is een show over Spongebob geschikt voor de doelgroep van dit televisieprogramma, terwijl er ook shows zijn die aan een wat oudere doelgroep getoond worden.

Horeca Movie Park Germany

Omdat Movie Park Germany zo groot is, blijven de meeste mensen hier de hele dag. Ben je de hele dag in het park, dan is de kans groot dat je na een tijdje honger krijgt. Om de honger te stillen en ervoor te zorgen dat je niet dorstig wordt in Movie Park Germany, vind je diverse horecagelegenheden in het park. Denk hierbij aan een Aziatisch restaurant, maar ook aan een Italiaans restaurant, een Amerikaans koffietentje en een eenvoudig café. Ook kun je uiteraard snoep kopen in het park, want er zijn diverse horecagelegenheden met zoetigheden en ook verschillende snoepwinkels in het park te vinden.

Entreeprijzen Movie Park Germany

Entreeticket voor kinderen van jonger dan 4 jaar: gratis.
Entreeticket voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar: 27,90 euro online en bij de kassa tussen de 29 en 31 euro.
Entreeticket voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar: 27,90 euro online en bij de kassa tussen de 37 en 39 euro.
Entreeticket voor volwassenen vanaf 65 jaar: 27,90 euro en bij de kassa tussen de 29 en 31 euro.
Entreeticket voor volwassenen vanaf 65 jaar op zondag: 18,50 euro bij de kassa.

Zoals je ziet, is het goedkoper om je ticket online te bestellen. Het online bestellen van je tickets voor Movie Park Germany doe je op de website van het attractiepark.

Adres Movie Park Germany

Movie Park Germany
Warner Allee 1
46244 Bottrop-Kirchhellen
Duitsland