• Korting Pretpark

Fort Fun korting 2019

Ben je op zoek naar korting voor een dagje Fort Fun? Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor een dagje pretpark. Betaal vanaf nu nooit meer teveel voor Fort Fun en ga met korting naar Fort Fun.

Online goedkoop tickets Fort Fun bestellen

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor een dagje plezier in Fort Fun in Bestwig (Duitsland). Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

Fort Fun

Fort Fun wordt ook wel Fort Fun Abenteuerland genoemd en betreft een attractiepark in het Duitse Sauerland. In het park vind je vele soorten attracties voor alle leeftijden, maar ook een gezellig blokhuttenkamp om te overnachten. Heb je na een dagje Fort Fun geen zin om vanuit Duitsland naar huis te rijden, dan is het dus ook mogelijk om in het vakantiepark van het attractiepark te overnachten.

Fort Fun: attracties voor alle leeftijden

Op het terrein van Fort Fun vind je vele soorten attracties, waaronder diverse thema-attracties, achtbanen en waterattracties. Je kunt het pretpark met het hele gezin bezoeken, want voor alle leeftijden zijn er geschikte attracties te vinden in Fort Fun. Voor de echte thrillseekers zijn er heftige achtbanen in Fort Fun, terwijl de kleinere kinderen of mensen die het liever rustig aan doen ook in wat rustiger attracties kunnen gaan.

Shows in Fort Fun

Bezoek je Fort Fun, dan kun je ook diverse shows bekijken. Er zijn enkele shows die gedurende het gehele jaar door in Fort Fun getoond worden, maar er zijn ook regelmatig tijdelijke shows in het attractiepark te zien. Een show die je het hele jaar door kunt zien in Fort Fun, is een spannende westernshow. Wil je het bezoeken van attracties even afwisselen met een rustige show om lekker met het hele gezin naar te kijken, dan bezoek je deze show in Fort Fun.

In de winter: skiën in Fort Fun

Ga je in de winter naar Fort Fun, dan heb je het geluk dat Fort Fun Winterwelt geopend is. Dit is een winterpark dat alleen in het seizoen geopend is en waar je de mogelijkheid hebt om lekker te skiën. In Fort Fun Winterwelt vind je niet alleen een grote piste, maar ook drie liften en een skiwinkel. Ben je buiten het skiseizoen in Fort Fun, dan is Fort Fun Winterwelt niet geopend en is het dus niet mogelijk om te skiën in het Duitse attractiepark.

Entreeprijzen Fort Fun

Entreeticket voor kinderen die kleiner zijn dan 90 centimeter: gratis.
Entreeticket voor kinderen met een lengte tussen de 90 centimeter en 150 centimeter: 18 euro.
Entreeticket voor kinderen die groter zijn dan 150 centimeter: 21,50 euro.
Entreeticket voor volwassenen: 21,50 euro.

Let op: de prijzen van tickets verschillen per datum. Om te achterhalen hoeveel je precies moet betalen voor jouw bezoek aan Fort Fun, kun je de totaalprijs van jouw tickets op basis van de bezoekdatum berekenen op de website van het attractiepark.

Adres Fort Fun

Fort Fun
Aurorastraße 50
59909 Bestwig
Wasserfall, Sauerland