• Korting Pretpark

Europa park korting 2019

Ben je  op zoek naar korting voor Europa Park? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor een dagje pretpark. Betaal vanaf nu nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga met korting naar Europa Park.

Online tickets Europa Park bestellen

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor Europa Park. Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je de tickets meteen in je mailbox krijgt. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

Europa Park

Europa Park is de naam van het grootste attractiepark van Duitsland. Na Disneyland Parijs is Europa Park het meest bezochte attractiepark van Europa en dit is niet voor niets, want in het park zijn vele verschillende attracties te vinden. Ook is het mogelijk om in Europa Park te overnachten, want het resort van Europa Park kent ook vele accommodaties. Meer weten over Europa Park? Lees hieronder dan meer over dit grote attractiepark van 970.000 vierkante meter.

Europa Park: attractiepark met thema Europa

Zoals de naam van het park het al een beetje verklapt, staat Europa Park in het teken van Europa. Het grote park is opgedeeld in diverse themagebieden, die ieder verwijzen naar een specifiek Europees land. De attracties en horecagelegenheden die je in het themagebied Spanje vindt, staan bijvoorbeeld helemaal in het teken van dit land. Zo is ieder Europees land opgenomen in Europa Park, wat betekent dat je in het grote attractiepark kennis kunt maken met alle Europese thema’s.

Attracties van Europa Park

Europa Park heeft een totale oppervlakte van 970.000 vierkante meter, wat betekent dat er honderden attracties in het park te vinden zijn. Enkele attracties die je in Europa Land tegenkomt, zijn attracties als de Avonturen Speelplaats, de Sprookjestoren, de Atlantica Supersplash en de Ballenbak. Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod attracties van Europa Park, want in totaal zijn er tientallen verschillende achtbanen, waterattracties, attracties voor de kleintjes en familie-attracties in het park te vinden. Op de website van Europa Park vind je een totaaloverzicht van alle attracties die je in het park kunt vinden.

Shows in Europa Park

Naast vele verschillende attracties, worden er ook regelmatig shows georganiseerd in Europa Park. Niet alleen in het theater van het park, maar ook op andere locaties in het park. Sommige shows worden voor korte tijd getoond, terwijl andere shows wat langer draaien. Voor een compleet overzicht van de shows van Europa Park en de momenten waarop deze shows draaien, bekijk je de website van het attractiepark. Ga je op een specifieke dag naar Europa Park en wil je weten of er op dit moment een show draait in het attractiepark, dan controleer je dit eenvoudig op de website van het attractiepark.

Entreeprijzen Europa Park

Kinderen tot en met 3 jaar oud: gratis
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud: 38,50 euro in de zomer en 32,50 euro in de winter.
Kinderen op hun verjaardag (tot en met 12 jaar oud): gratis.
Volwassenen: 44,50 euro in de zomer en 38,50 euro in de winter.
Avondkaart voor kinderen (vanaf 16:00 uur geldig, alleen in de winter): 16 euro
Avondkaart voor volwassenen (vanaf 16:00 uur geldig, alleen in de winter): 20,50 euro.
60-plussers: 38,50 euro in de zomer en 32,50 euro in de winter.
Gehandicapten: 38,50 euro in de zomer en 32,50 euro in de winter.
2-dagenkaart kinderen 4 tot en met 11 jaar oud: 72,50 euro in de zomer en 55 euro in de winter.
2-dagenkaart volwassenen: 84 euro in de zomer en 65 euro in de winter.
2-dagenkaart 60-plussers: 72,50 euro in de zomer en 55 euro in de winter.
2-dagenkaart gehandicapten: 72,50 euro in de zomer en 55 euro in de winter.
Jaarabonnement kinderen 4 tot en met 11 jaar oud: 155 euro.
Jaarabonnement volwassenen: 185 euro
Jaarabonnement 60-plussers: 160 euro.
Jaarabonnement gehandicapten: 155 euro.

Let op: dit zijn alleen de prijzen voor het attractiepark. Voor de prijzen van een hotelovernachting in Europa Park, check de website van het attractiepark en maak hier je reservering.

Adres Europa Park

Europa Park
Europa-Park-Straße 2
77977 Rust
Duitsland