• Korting Pretpark

Plopsa Coo korting 2019

Dagje Plops Coo met korting? Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor Plopsa Coo. Betaal nu nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga met korting naar Plopsa Coo.

35% KORTING tickets Plopsa Coo

Via Tripper.nl bestel je makkelijk en snel tickets voor Plopsa Coo met 35% KORTING. Let op! Tijdelijke actie! De tickets zijn geldig t/m 4 november 2018.

Via AD Webwinkel krijg je momenteel ook 35% korting op de dagentree voor Plopsa Coo. Tickets kosten nu maar € 16,89. Let op: dit bedrag is exclusief transactiekosten van € 1,50 per bestelling. De tickets zijn geldig t/m 4 november 2018.

40-70% korting Plopsa Coo

Je kunt, via de veiling, momenteel meebieden op een dagje PLopsa Coo. Meebieden op de veiling is erg leuk en levert je vaak ook nog eens een hoge korting op, soms wel tot 70%! Nu in de veiling:

>> 2 entreekaarten Plopsa Coo 

Tickets bestellen via Plopsa.be

Je kunt snel en makkelijk online zelf tickets bestellen voor een dagje Plopsa Coo. Op de website van Plopsa.be zelf heb je vaak ook leuke aanbiedingen of hoge kortingen!
Bestel tickets Plopsa Coo >> 

Online goedkoop tickets Plopsa Coo bestellen

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor Plopsa Coo. Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Je krijgt momenteel bijna 10% korting. Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

Voordeelbon Plopsa: 20% korting

Als je lid bent van de Postcode Loterij dan heb je een Voordeelagenda ontvangen met de post. Deze agenda zit vol met voordeelbonnen, waaronder een voordeelbon van 20% korting op alle Plopsa Parken in Nederland en Belgie. De 20% korting geldt voor maximaal 5 personen.

Plopsa Coo korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor korting op Plopsa Coo. Het werkt als volgt: Met Jouw Voordeelkaart van Kruidvat spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Plopsa Coo.

Last Minute tickets Plopsa Coo

Wil je vandaag of morgen last minute naar Plopsa Coo? Bestel je tickets dan via de site van Plopsa zelf of via Dagtickets.nl. Hier krijg je meestal nog enkele euro’s korting! Tickets krijg je snel in je mailbox, zodat je meteen met korting naar Plopsa Coo kunt gaan.

Plopsa Coo

Plopsa Coo is een pretpark in België waar je kunt genieten van tientallen attracties die speciaal geschikt zijn voor kinderen tot een jaar of 10. Natuurlijk mogen papa en mama ook mee in de bobslee, de draaimolen of glijden van de hoge glijbaan. Plopsa Coo ligt net onder Luik en is ook vanuit Nederland prima te bereiken; het is slechts een uurtje rijden vanaf Maastricht. In Plopsa Coo is zoveel te doen dat je aan één dag soms niet genoeg hebt. Er zijn in de buurt dan ook verschillende mogelijkheden om te overnachten en er zo een heuse vakantie van te maken, samen met Kabouter Plop en je andere vriendjes.

Attracties in Plopsa Coo

Het aanbod attracties is heel groot. Je kunt draaien, klimmen, varen, spelen, springen en nog veel meer. Er zijn ook aapjes die dolle streken uithalen op aapjeseiland en op de doorloopweide kom je allerlei dieren tegen zoals kippen en geitjes. De bobsleebaan is maar liefst 600 meter lang en samen met je vrienden suis je met grote vaart naar beneden, spannend! Daarna rondjes draaien in de carrousel waar je plaats kunt nemen in een koets, op een paard of op een struisvogel.
Wil je de Ardennen weleens van boven bekijken? Ga dan in de zetellift en reis 700 meter door de boomtoppen, over Plopsa Coo en zie zelfs de stuwdam.

Spannende attracties

Durf jij wel te vliegen op je fiets? Hoe harder je fietst, hoe hoger je gaat op de Mega Mindy vliegende fietsen. In Halvar maak je een spannende tocht, van links naar rechts en van boven naar beneden, wie schreeuwt het nu niet uit in een achtbaan? Verder kunt je in Plopsa Coo de Octopus, rijden op scooters, karten of varen in de mini pedalos. In de grote speeltuin kun je naar hartenlust klimmen en glijden en kunnen papa en mama even uitrusten van alle avonturen.

Shows en restaurants Plopsa Coo

In Plopsa Coo is nog veel meer te beleven zoals verschillende shows en events, Dinoween bijvoorbeeld. Maar kijk uit, de heksen hebben de controle over de dino’s overgenomen en de dino’s kun je nu zomaar tegenkomen in Plopsa Coo. Verder worden er ook bijzondere evenementen georganiseerd zoals eieren zoeken rond Pasen. Van al dat spelen krijg je natuurlijk reuzehonger en je kunt dan ook van alles eten in Plopsa Coo: pannenkoeken, wafels, patat of ga heerlijk barbecueën met de hele familie.

Plopsa Coo is vrijwel het hele jaar open. Op de website van Plopsa Coo vind je een handige kalender met alle openingstijden. Het park is meestal open van 10.00 tot 17.00 uur maar soms ook tot 20.00 of 22.00 uur.

Kinderfeestje Plopsa Coo

Wil jij in Plopsa Coo je kinderfeestje vieren dan kun je kiezen uit verschillende arrangementen en komt Kabouter Plop of één van je andere helden je persoonlijk feliciteren. Smul samen met je gasten van een heerlijke taart of van pannenkoeken.

Entreeprijs Plopsa Coo

Entreeprijzen op basis van lengte:
Minder dan 85cm? Dan mag je gratis naar binnen.
Ben je tussen de 85cm en 1 meter dan betaal je € 9,99
Langer dan 1 meter? Je betaalt € 25,00 entree.
Speciale kortingen voor ouderen, jarigen en gehandicapten en een parkeerkaart kost € 6,00 per dag.
Er zijn ook speciale avondtickets te koop (geldig vanaf 3 uur voor sluitingstijd) en je kunt je ticket ook combineren met de entree voor het Wildpark of met een treinticket.

Adres Plopsa Coo

Plopsa Coo
Grand Coo 4
4970 Stavelot, België
Er is voldoende parkeerruimte aanwezig en je kunt ook prima met het openbaar vervoer naar Plopsa Coo.