• Korting Pretpark

Boudewijn Seapark korting 2019

Op zoek naar Boudewijn Seapark korting? Betaal nooit meer teveel voor een dagje Boudewijn Seapark en boek je tickets via Kortingpretpark.nl. Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle aanbiedingen, kortingen, Boudewijn Seapark 2e kaartje gratis acties en nog veel meer, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een dagje Boudewijn Seapark.

42% korting Boudewijn Seapark

Via Uitjekrant.nl krijg je tijdelijk 42% korting op een ticket voor Boudewijn Seapark. Je betaalt nu maar €15,50 p.p. Tickets zijn geldig t/m 30 september 2018. Let op: je betaalt nog € 1,50 transactiekosten per bestelling.

Boudewijn Seapark veiling: bied nu mee!

Bied nu mee via de veiling en ga met korting naar Boudewijn Seapark in Brugge. Nu in de veiling:

Goedkope tickets Boudewijn Seapark

Via Dagtickets.nl kun je snel en makkelijk online goedkope tickets voor Boudewijn Seapark bestellen. Je betaalt met Ideal en krijgt de tickets meteen in je mailbox. Je hoeft dus niet in de wachtrij bij de kassa te staan. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen extra kosten, zoals reserveringskosten!

GRATIS Boudewijn Seapark tickets

Via Holidaysuites.be kun je nu een Boudewijn Seapark Arrangement boeken, waarbij je GRATIS Boudewijn Seapark tickets voor het hele gezin krijgt. Als voorwaarde moet je minimaal 1 nachtje boeken. Interessante aanbieding als je na een dagje Boudewijn Seapark nog niet meteen naar huis wilt.

Cadeaubon Boudewijn Seapark

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk eens aan een Boudewijn Seapark Cadeaubon. Deze cadeaubon kost € 59,90 en geeft recht op toegang voor 3 personen tot Boudewijn Seapark. De bon bestel je makkelijk en snel via Bongo.nl.

Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark is een combinatie van een dieren- en attractiepark dat in België ligt. Het park wordt ook wel Boudewijnpark genoemd en biedt je een combinatie van een dolfinarium en een attractiepark met diverse attracties, speeltoestellen en shows. Meer weten over dit themapark? Lees dan meer over Boudewijn Seapark op deze pagina.

Het dolfinarium van Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark heeft een groot deel van het park ingericht als dolfinarium, waar je verschillende soorten zeedieren kunt bewonderen. In het park kom je niet alleen dolfijnen tegen, maar ook zeehonden en zeeleeuwen. Ook worden er veel shows gegeven met deze dieren, zoals een shows met springende dolfijnen en zeeleeuwen die allerlei trucjes kunnen doen.

Tegen betaling is het ook mogelijk om een interactie met de dieren van Boudewijn Seapark te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld een VIP arrangement reserveren waarbij je in het water kunt gaan met de dolfijnen van het park, om met deze bijzondere beestjes te zwemmen. Ook is het mogelijk om een fotosessie te organiseren met dolfijnen, uiteraard tegen betaling. Op de website van Boudewijn Seapark worden alle VIP arrangementen met dieren beschreven en kun je deze arrangementen bovendien direct reserveren.

Attracties van Boudewijn Seapark

Naast een dolfinarium, is Boudewijn Seapark ook een attractiepark. Op het terrein van het park vind je verschillende soorten attracties, zowel voor de grotere als de kleinere bezoekers. Je kunt er bijvoorbeeld een ritje maken in de Springride, maar ook in de Dolfi Spring. De meeste attracties die je op het terrein van het park vindt, lijken op de attracties die je doorgaans op de kermis vindt. Daarnaast heeft het park een grote indoor speeltuin, diverse outdoor speeltuinen, een midgetgolfbaan en een paardenbaan.

Echte dierenliefhebbers gaan niet alleen naar het dolfinarium, maar bezoeken ook de kinderboerderij van Boudewijn Seapark. Hier lopen verschillende soorten dieren rond, waaronder geiten en kippen. Al met al is er meer dan genoeg te doen in het park, zowel voor grotere als voor kleinere kinderen.

Entreeprijzen Boudewijn Seapark

Kinderen met een lengte tot maximaal 85 centimeter: gratis.
Kinderen met een lengte tussen de 85 centimeter en 1 meter: 9,50 euro.
Kinderen die jonger zijn dan 11 jaar, maar wel groter dan 1 meter lang: 22 euro.
Kinderen die ouder zijn dan 11 jaar, met een lengte van minimaal 1 meter lang: 26 euro.
Volwassenen: 26 euro.
Senioren (65-plussers): 22 euro.
Mindervaliden: 22 euro.

Adres Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark
A. De Baeckstraat 12
8200 Sint-Michiels (Brugge)
België