• Korting Pretpark

Bobbejaanland korting 2019

Wil je een dagje naar Bobbejaanland, maar niet de hoofdprijs betalen? Wij zetten alle aanbiedingen en kortingen voor je op een rij, zodat je met korting een dagje naar pretpark Bobbejaanland kunt gaan.

Onbeperkt toegang Bobbejaanland 2019 

Via Groupon kun je nu wel een heel aantrekkelijke actie boeken, waarmee je onbeperkt toegang kunt krijgen tot diverse pretparken:

  • Goud abonenement seizoen 2019: je betaalt slechts € 54,50 voor onbeperkt teogang tot Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland, Movie Park Germany en Belantis

40-70% korting Bobbejaanland veiling

Je kunt momenteel via de veiling meebieden op een dagje Bobbejaanland. Meebieden op de veiling is niet alleen leuk en spannend, maar levert je doorgaans ook nog eens een flinke korting op. Nu in de veiling:

Houd er rekening mee dat je bij het winnen van een veiling nog € 5 administratie- of veilingkosten moet betalen. Dit bedrag komt dus nog bovenop het winnende bod.

14% KORTING tickets Bobbejaanland bestellen

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor Bobbejaanland met 14% korting! Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

Cadeaubon Bobbejaanland

Ken jij iemand die helemaal weg is van Bobbejaanland? Het is superleuk om een Bobbejaanland Cadeaubon te geven. Deze bon kost € 59,90 en geeft recht op toegang tot Bobbejaanland voor 2 personen. Omgerekend is dat ook nog eens een korting van € 6. Je bestelt deze cadeaubon snel en makkelijk via Bongo.nl.

Bobbejaanland korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor korting op een dagje Bobbejaanland. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en spaar per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Bobbejaanland.

Gratis entree Bobbejaanland

Wil je gratis naar Bobbejaanland? Dat kan! Op je verjaardag krijg jij als verjaardagscadeau gratis entree bij Bobbejaanland. Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op je verjaardag

Er zijn ook andere redenen waarom Bobbejaanland gratis toegang verleent tot het park. Bij kinderen onder de 1 meter wordt er geen toegangsprijs in rekening gebracht. Daarnaast mogen rolstoelgebruikers en de begeleidende persoon van de rolstoelgebruiker gratis naar Bobbejaanland.

Bobbejaanland

Bobbejaanland is een pretpark in België, wat gelegen is in de plaats Lichtaart. Het park is vernoemd naar oprichter Bobbejaan Schoepen, die het pretpark op 31 december 1961 opende. De attracties in het park zijn zowel voor jongere, als voor oudere kinderen geschikt. Met zo’n vijftig attracties biedt Bobbejaanland voldoende mogelijkheden om je een dag lang te kunnen vermaken.

Bobbejaanland: Attracties voor jong en oud

In Bobbejaanland vind je tal van verschillende attracties voor jong en oud. Kies bijvoorbeeld voor een spannende achtbaan, glijd op de glibberige Big Ban in een bootje naar beneden of ga voor een ritje in een van de convoy trucks op het park. Het feit dat de attracties zo uiteenlopen maakt een dagje Bobbejaanland leuk voor het hele gezin! Hieronder een top 10 Bobbejaanland attracties.

Horeca Bobbejaanland

Naast de mogelijkheid om de vele attracties in Bobbejaanland uit te proberen, kun je tijdens een pauze genieten op een van de terrasjes in het park. Er is verschillende  horeca aanwezig: gezellige cafés en restaurantjes waar je wat kunt eten en drinken. Helemaal uitgerust? Op naar de volgende attractie!

Spannende shows in Bobbejaanland

Wil je de attracties afwisselen met een langere pauze? Kies dan voor het bezoeken van een spannende show in het park. Het verschilt per maand welke shows er georganiseerd worden in Bobbejaanland. Zo wordt er in de herfst bijvoorbeeld een spannende show rondom Halloween aangeboden.

Entreeprijzen Bobbejaanland

Gratis voor kinderen onder de 1m
33 euro voor volwassenen
28 euro voor kinderen tussen de 1m en 1m40
21 euro voor personen met een handicap
21 euro voor senioren (ouder dan 65 jaar)

Door tickets online te bestellen kun je in sommige gevallen profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Adres Bobbejaanland

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
B-2460 Lichtaart
België