• Korting Pretpark

Bellewaerde korting 2019

Ben je op zoek naar korting voor een dagje Bellewaerde? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties en aanbiedingen voor Bellewaerde en zetten deze hieronder voor je op een rij. Vanaf nu betaal je nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga je met korting naar Bellewaerde.

40-70% korting Bellewaerde

Bied nu mee via Vakantieveilingen en ga met korting een dagje  naar Bellewaerde in Ieper. Via de veiling is de gemiddelde korting 40-70%, dus sla je slag en bied mee op een van de volgende veilingen:

Let op: Bij het winnen van een veiling betaal je, bovenop het winnende bod, nog € 5 veilingkosten!

Online goedkoop tickets Bellewaerde bestellen

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk online je tickets voor een dagje Bellewaerde. Voordeel als je bestelt via Dagtickets.nl is dat je goedkoop tickets koopt. Zowel kaarten voor kinderen als volwassenen bestel je met korting. Bovendien betaal je bij Dagtickets.nl geen reserverings- of servicekosten!

GRATIS Bellewaerde tickets

Via Holidaysuites.be kun je nu een Bellewaerde Arrangement boeken, waarbij je GRATIS Bellewaerde tickets voor het hele gezin krijgt. Als voorwaarde moet je minimaal 1 nachtje boeken. Interessante aanbieding als je na een dagje Bellewaerde nog niet meteen naar huis wilt :).

Bellewaerde

Het attractiepark Bellewaerde in België is een echt familiepark. Een hele dag plezier, avontuur en genieten met het hele gezin. Heerlijke familieattracties voor jong en oud, samen spectaculaire ontdekkingen doen en dat alles in een overweldigend natuurgebied. Bellewaerde is een zeer compleet park met een groot aanbod aan verschillende belevenissen. Zo kun je er bijzondere dieren begroeten, in superleuke attracties en events en shows bezoeken.

Dieren in Bellewaerde

In Bellewaerde kun je kennis maken met veel verschillende dieren. Reusachtige olifanten en giraffes bijvoorbeeld. Houd je van katachtigen dan kun je in Bellewaerde oog in oog staan met luipaarden, leeuwen en tijgers. Verder kun je tal van bijzondere vogels bewonderen: woestijnbuizerds, de geelsnavelwouw, kapgieren, de Chili arend, bijzondere soorten papagaaien en prachtige flamingo’s. In Bellewaerde zijn tientallen dieren te bewonderen waaronder ook schattige aapjes, geitjes en lama’s.

Attracties in Bellewaerde

Bellewaerde is een uniek park want naast het grote aanbod dieren vind je ook nog eens tientallen leuke en spannende attracties. Een waterglijbaan, rondjes draaien in de carrousel, rondjes draaien in de zweefmolen of rondjes draaien in de koffietassen. Genoeg gedraaid? Maak een ritje in de Keverbaan, een heerlijke familie achtbaan. De attractie Jungle Mission is een unieke belevenis van natuur, dieren en attracties. Deze attractie heeft de Diamond ThemePark Award gewonnen voor de beste belevenis in de zoo. Maak eens een ritje in de gekke koets of in de dansende ballonnen, schommel heen en weer in de Piratenboot of rijd mee met de expresstrein. De attracties zijn vrijwel allemaal geschikt voor het hele gezin en ook voor de kleintjes is er dus van alles te beleven.
Wil je meer uitdaging ga dan eens in de wildwaterbaan of de River Splash en ook achtbaan de Boomerang en de Screaming Eagle staan garant voor een spannende belevenis.

Shows, demonstraties en trainingen

In Bellewaerde kun je een roofvogeldemonstratie bijwonen. Nooit zag je echte roofvogels van zo dichtbij! De olifanten krijgen in Bellewaerde twee soorten trainingen: de eerste training is gericht op het uitvoeren van commando’s zodat de dieren gemakkelijker medisch kunnen worden verzorgd. De tweede training is gericht op transsport zodat ze bij een verhuizing in de toekomst minder stress zullen ervaren. De Stunt & Dive show zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten. Een show vol adembenemende stunts en duiksprongen. Zo springen de duikers zelfs van 25 meter hoogte in een klein zwembad.

Bellewaerde kent wisselende openginstijden en -dagen, zodat je het beste op de website kunt kijken wanneer het park is geopend. Rond Halloween is het park extra geopend.

Entreeprijs Bellewaerde

Kinderen tot 1 meter lengte gratis
Kinderen van 1 meter tot 1.40 meter: € 28,00
Volwassenen: € 32,00

Adres Bellewaerde

Bellewaerde
Meenseweg 497
8902 Ieper
België