• Korting Pretpark

Pretpark Hotel

Wil je meerdere dagen achter elkaar naar een pretpark, dan is het handig om in de buurt te overnachten. Je kunt op een vakantiepark overnachten, maar je kunt ook een hotelkamer boeken. Een pretpark als de Efteling heeft een eigen hotel, maar je kunt ook in een extern hotel in de buurt van een pretpark slapen. Op deze pagina lees je meer over het boeken van een pretpark hotel.

Populair pretpark hotel: het Efteling Hotel

Er is één pretpark in Nederland met een prachtig eigen hotel. Het gaat om de Efteling, met het gelijknamige Efteling Hotel. In het Efteling Hotel vind je standaard kamers, maar vind je ook enkele suites die in een specifiek thema ingericht zijn. En omdat het Efteling Hotel in de directe omgeving van de Efteling staat, ben je vanuit jouw hotelkamer in een mum van tijd in het park.

Nabij gelegen hotel vinden

Het Efteling Hotel is prachtig, maar dit hotel is wel vrij prijzig. Wil je wat goedkoper overnachten in de buurt van de Efteling of van een ander pretpark, dan ga je simpelweg op zoek naar een nabij gelegen hotel. Wil je bijvoorbeeld naar Slagharen, dan zoek je naar een leuk hotel in de directe omgeving van het pretpark. Zoek je op de juiste zoektermen in Google, dan heb je dit hotel in een mum van tijd gevonden. Je kunt ook kijken op Booking.com. Hier staan vaak de beste prijzen!

Tip: door diverse hotels met elkaar te vergelijken, kun je veel geld besparen. Ook vind je op deze manier het beste hotel, met de beste ligging.

Combinatiereis boeken

Je kunt er ook voor kiezen een combinatiereis te boeken. Dit betekent dat je jouw tickets voor het pretpark samen met een overnachting in een hotel boekt, eventueel zelfs met de kosten van de reis erbij. Er worden combinatiereizen aangeboden voor pretparken in Nederland, maar ook voor pretparken in het buitenland. Zo kun je ook een combinatiereis boeken om naar een bekend pretpark in Duitsland te gaan, zoals Phantasialand. Goede aanbiedingen voor combinatiereizen vind je op Zoweg.nl en Voordeeluitjes.nl