• Korting Pretpark

Abonnement pretparken

Ga je regelmatig naar hetzelfde pretpark, dan kun je ervoor kiezen een abonnement voor dit park af te sluiten. Met een abonnement hoef je jouw toegangskaartjes niet steeds los te kopen, maar betaal je een vaste prijs (doorgaans per maand) voor vrije toegang. Ga je regelmatig naar hetzelfde park, dan kan een abonnement zeker interessant zijn.

Waarom een abonnement afsluiten?

Stel, je gaat iedere 2 weken naar de Efteling. Iedere keer betaal je 37,50 euro per persoon bij de kassa om het park binnen te komen. Sluit je een abonnement af, dan betaal je 15,50 euro per maand. Met jouw abonnement ben je iedere dag welkom in het park. Ga je regelmatig naar de Efteling, dan haal je de maandelijkse kosten van jouw abonnement er zo uit.

Het afsluiten van een abonnement is alleen interessant als je regelmatig naar het betreffende park gaat. Twijfel je of je de maandelijkse kosten van een abonnement er wel of niet uit haalt? Dan maak je simpelweg even een berekening voor jezelf. Haal je de kosten er net niet uit, dan sluit je geen abonnement af. Haal je de kosten er wel uit, dan is een abonnement wel interessant.

Enkele pretparken met een abonnement

Er zijn meerdere pretparken in Nederland die een abonnement aanbieden. Dit zijn onder andere:

 

Sommige parken bieden slechts één abonnement aan, andere parken bieden meerdere abonnementen aan. Bij Attractiepark Slagharen kun je bijvoorbeeld een Goud abonnement afsluiten voor 69,50 euro per jaar, maar ook een Zilver abonnement voor 47,50 euro per jaar of een Brons abonnement voor 35 euro per jaar. Ook heet het park een familieabonnement, ofwel een abonnement voor het hele gezin. Door de verschillende abonnementen van het park met elkaar te vergelijken, vind je vanzelf het beste abonnement voor jou.