Zoeken

Disneyland Parijs korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Disneyland Parijs Skip the line ticket

  •  Geen wachtrij bij de kassa
  •  Tickets op smartphone of email

Speciale aanbieding

Aanbiedingen met overnachting

Overige aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Disneyland Parijs

Op zoek naar korting en aanbiedingen voor Disneyland Parijs? Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle online kortingsacties, 2e kaartje Disneyland Parijs gratis en aanbiedingen voor Disneyland Parijs. Hieronder vind je een overzicht van alle aanbiedingen en kortingen voor een dagje Disneyland Parijs met of zonder overnachting.

ANWB korting Disneyland Parijs

Ben je lid van de ANWB? Dan heb jij geluk. Als ANWB lid krijg je korting op je tickets voor Disneyland Parijs. Houd bij het boeken je lidnummer bij de hand, anders kan er geen korting verzilverd worden.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een geweldig attractiepark, het meest bezochte park van Europa met tientallen spannende attracties, shows en evenementen. Veel attracties zijn gebaseerd op bekende stripfiguren zoals Mickey Mouse, Goofy en Spiderman en je komt in het park allerlei stripfiguren tegen. Disneyland Parijs bestaat uit twee verschillende parken, waarvoor je ook apart een ticket kunt kopen, een winkelstraat en zeven hotels. Als je wilt overnachten is er dan ook een ruime keus uit verschillende mogelijkheden. Disneyland Parijs is zo groot en overweldigend dat je je er zonder problemen meerdere dagen kunt vermaken. Geschikt voor jong & oud!

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode




Attracties in Disneyland Parijs

In Disneyland is aan iedereen gedacht: de kleintjes kunnen naar hartenlust spelen, op de foto met hun favoriete stripfiguur en avonturen beleven in de speciale kinderattracties. Voor oudere kinderen en tieners zijn er spannende attracties en natuurlijk kun je ook helemaal uit je dak gaan in super spannende ritjes in achtbanen. Er zijn attracties voor de hele familie en heel bijzondere attracties.
De peuters kunnen een rit maken in Cars Quatre Roues Rallye, superleuke botsauto’s gebaseerd op de bekende TV serie Cars. Of stap in je eigen racewagen en rijd op parcours Autopia. Genoeg gereden? Ga dan vliegen op een olifant en geniet van het geweldige uitzicht over het park. De kleintjes vermaken zich in Disneyland prima met tientallen leuke en soms spannende attracties.

Spannende attracties en family

Wil je extreme krachten voelen, enge dingen zien of over de kop gaan? Het kan allemaal in Disneyland Parijs. In de achtbaan van Indiana Jones raas je in een op hol geslagen wagen onder, over en door donkere mysterieuze jungle ruïnes. Draai eindeloos rondjes in de Tea Cups en vlieg in Peter Pan’s Flight. In Disneyland Parijs maak je de meeste spannende en bijzondere dingen mee!
Er zijn ook heel veel attracties waar je met de hele familie van kunt genieten zoals bijvoorbeeld “It’s a small world”. Tijdens een cruise kom je langs allerlei prachtige miniaturen en geniet je van de mooiste muziek. Deze attractie is in 1964 speciaal gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in New York.

Speciale evenementen Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs worden voortdurend leuke evenementen georganiseerd. Rond de feestdagen is er altijd van alles te beleven. Wat dacht je van Kerstmis in Disneyland? Het hele park in Kerstsfeer en dat al vanaf half november zodat je heel lang kunt genieten van het Kerstgevoel en een onvergetelijke Kerst kunt beleven. Ook Halloween kun je in Disneyland vieren, en die belevenis zul je niet snel vergeten. Verder zijn er allerlei seizoen evenementen voor verschillende leeftijden: de Country & Western Jamboree, Disney’s Magical en Fireworks en dansen bij Billy Bob’s. De keuze uit evenementen, attracties en films is in Disneyland Parijs gigantisch groot.

Ander Entertainment

In Disneyland Parijs kan iedereen zich vermaken. Geen zin in attracties? Ga genieten van een massage in Celestia Spa of de Dream Castle Spa. Wil je eens lekker sporten dan kun je kiezen uit verschillende fitness centra. Er zijn live optredens en podium shows in CinéMagique, concerten en je kunt allerlei avonturen beleven met je favoriete stripfiguren, je verkleden in de Halloween Costume corner en deelnemen aan workshops. Kortom, in Disneyland Parijs kom je niet uitgekeken en uitgespeeld. Wil je tijdens je Disney vakantie even wat anders maak dan de excursie naar Parijs!

Overnachten Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs zijn maar liefst 7 hotels. In het Disneyland hotel ben je dicht bij alle attracties en geniet je van grote luxe in een majestueus hotel in Victoriaanse stijl. In hotel New York verblijf je tussen de wolkenkrabbers, in ruime kamers en kun je zwemmen in het grootste zwembad van Disneyland.
Disney’s Newport Bay Club is een 4-sterrenhotel met de charme van een landhuis aan zee. Kies uit deze en nog andere hotels, allemaal in grote stijl uitgevoerd en afgestemd op thema’s. Je kunt kiezen voor een nachtje maar ook voor een volledige vakantie en er zijn allerlei aantrekkelijke arrangementen verkrijgbaar.

Disneyland Parijs is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur en het Studio Park tot 18.00 uur. Je kunt ook kiezen voor nog langer genieten tijdens de extra magische uren: van 8.00 tot 10.00. Minder druk, dus sneller in je favoriete attractie.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Boulevard de Parc, 77777 Marne-la-Vallée (Frankrijk)

Ervaringen Disneyland Parijs

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>